Ευρωλιγκάτα φαβορί

Book-nomikarios Book-nomikarios
Ευρωλιγκάτα φαβορί

bet365

Πέρασε η ελληνική δυάδα του την Κυριακή με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και τον μπασκετικό ΠΑΟΚ και ο Book-nomikarios είναι και πάλι κοντά μας με μια ευρωλιγκάτη δυάδα !

BASKET

@@@ Oι Willie Reed (σέντερ, 6.5 π., 2.8 ρ.) και Will Cherry (πλέι μέικερ, 5.4 π., 2 ρ., 1.7 ασίστ) αποτελούν ξένα σώματα για τον Ολυμπιακό και φυσικά δεν ταξίδεψαν στη Βαλένθια. Αντίθετα, το πρώην ταλέντο του Παναθηναϊκού, ο 22άχρονος πλέον Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι διαθέσιμος αφού δηλώθηκε στην ευρωλίγκα. Oι Μπράντον Πολ (2αρο3άρι, 9.8 π., 2.9 ρ.) και Νικόλα Μιλουτίνοφ (σέντερ, 11.1 π., 9.1 ρ.) ταξίδεψαν στην Ισπανία, ωστόσο η συμμετοχή τους δεν θεωρείται δεδομένη, όπως δε και το χρονικό διάστημα αυτής.

Για τη Βαλένθια, ο Αμερικάνος περιφερειακός Tζόρνταν Λόυντ (11.8 π., 2.5 ασίστ) χτύπησε στο ματς πρωταθλήματος με τη Ρεάλ και χάνει το ματς με τους Πειραιώτες. Το σημαντικό για τον κόουτς Jaume Ponsarnau είναι ότι επέστρεψαν υγιέστατοι οι γκαρντ Φαν Ρόσομ και Βίβες, αν και ο τελευταίος δεν παίρνει λεπτά συμμετοχής και δεν θεωρείται 100% έτοιμος, όμως απόντος του Λόιντ είναι σημαντικό ότι δεν έχει άλλα θέματα.

Και ενώ ο 49άχρονος Ισπανός κόουτς είναι στα "πάνω" του με 4 νίκες στα τελευταία 5 ματς της ευρωλίγκας με τις "νυχτερίδες" να διεκδικούν με βάσιμες ελπίδες συμμετοχή στα πλέι οφ και στην 8άδα, ο ομόλογός του στους ερυθρόλευκος, ο γηραιότερός του κατά 1 έτος, ο Λιθουανός Κεστούτις Κεμζούρα είναι υπό αμφισβήτηση και οι περισσότεροι οπαδοί μαζί με τους δημοσιογράφους ζητούν την αντικατάστασή του, τονίζοντας ότι "έχει χάσει τ' αποδυτήρια" μεταξύ άλλων.

Ο Σπανούλης κατάφερε τον άθλο να είναι (για όσο μείνει έστω) πρώτος σε ασίστ και πόντους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση του μπάσκετ, αλλά ο Ολυμπιακός δέχθηκε 3η σερί ήττα και δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι φέτος.

Η γηπεδούχος ομάδα με τον Μαυροβούνιο Ντούμπλιεβιτς, τον δυναμικό Σενεγαλέζο Ν'Ντουρ και τον Γάλλο διεθνή Λαμπεϊρί, αναμένεται να κυριαρχήσει στη μάχη της ρακέτας απόντος του Ριντ και πιθανότατα απόντος και του Μιλουτίνοφ, ο οποίος ακόμα και αν ρισκάρει (διότι δεν είναι 100% έτοιμος) σίγουρα δεν θα μπορέσει να παίξει για μεγάλο διάστημα ή έστω να προσφέρει τα συνηθισμένα. Αν ο Ολυμπιακός "κλείσει" και αφήσει τα σουτ, το 35% της Βαλένθια στα τρίποντα δεν είναι συγκλονιστικό, αλλά δεδομένα διαθέτει μερικούς καλούς σουτέρ κι αν ένας βρεθεί σε καλή ημέρα, θα μπλέξει άσχημα.

O άσος άνοιξε στο 1.50, έπεσε στο 1.33 και μετά τον τραυματισμό του Λόυντ ανέβηκε πάλι στο 1.40. Μέσα σε όλες τις επιλογές του bwm.gr, σίγουρα θα είναι ΚΑΙ αυτή. !

@@@ Τα βρήκανε ο Σχβεντ με τον Λιθουανό κόουτς Κουρτινάιτις, η Χίμκι νίκησε την ΤΣΣΚΑ στη VTB, πάει με ηθικό ακμαιότατο απέναντι στη συμπατριώτισσά της Ζενίτ, δίνει μάχη για την 8άδα, έχει πίεση και άγχος, αδιάφορη η Ζενίτ, όμως η Χίμκι έχει καλύτερη ποιότητα και ισχυρότερο κίνητρο για να παλέψει για το ροζ φύλλο αγώνα. Χτύπησε στη μύτη ο ψηλός Τζιλ (9.6 π., 5.5 ρ.) και χάνει το ματς, αλλά για καλή τύχη της Χίμκι τέθηκε νοκ άουτ και ο αντίστοιχος σέντερ Αγιόν (12.8 π., 5.6 ρ. , 2.2 ασίστ) με τραυματισμό στο τελευταίο ματς της VTB. Η Χίμκι έχει πάρει τον αέρα της Ζενίτ φέτος, καίγεται για την 8άδα, έχει πιο ισχυρό κίνητρο απ' την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, για αυτό και ο καυτός φαβοριτισμός της.

ΔΥΑΔΑ 1.70

EUROLEAGUE BASKETBALL : ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. -> 1
EUROLEAGUE BASKETBALL : ΧΙΜΚΙ – ΖΕΝΙΤ ΑΓ.ΠΕΤΡ. -> 1

ΥΓ. Περισσότερα tips στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).