Με την Λόκο του Πασούτιν

Book-nomikarios Book-nomikarios
Με την Λόκο του Πασούτιν

bet365

Do or die είναι το ματς Τόφας - Λοκομοτίβ Κ. με τον νικητή να συνεχίζει στo eurocup και τον χαμένο να πηγαίνει σπίτι του. Ο Book-nomikarios αναλύει τις 2 ομάδες και ποντάρει... δεξιά

TOΦΑΣ ΜΠΟΥΡΣΑ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ

H Tόφας Μπούρσα του Ενέ είναι μια ομάδα με μια δυνατή 5άδα αλλά χωρίς βάθος στον πάγκο της και αυτό είναι το πρόβλημά της. Ο Λοτζέσκι είναι 34, ο Μεχία 36, ο Ντι Τζέι Γουάιτ 33, οπότε οι αντοχές είναι περιορισμένες. Οι Ντέβιν Γουίλιαμς και Ταρίκ Φίλιπς ολοκληρώνουν το παζλ των άξιων προς αναφορά παιχτών της.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν ξεκίνησε ως φαβορί με τον Ιταλό Μπιάνκι στο τιμόνι της, πήγαινε για παγόβουνο και έτσι έφυγε και την ανέλαβε τον Εβγκένι Πασούτιν που πέτυχε 2 νίκες εντός έδρας για eurocup και VTB και τώρα ελπίζει να τριτώσει το καλό για να προκριθεί και στην επόμενη φάση. Έχει μεγαλύτερο "σοβαρό" ρόστερ να διαχειριστεί ο κόουτς Πασούτιν απ' τον Ενέ. Υπάρχουν οι Λιθουανοί διεθνείς Καλνιέτις και Κουζμίνσκας, οι Αμερικάνοι με ευρωπαϊκή θητεία Ο' Μπράιντ (πέρσι στην Μακάμπι Τ.Α.) και Κάμινγκς (πρώην Άρης Θ., Νταρουσάφακα, Όλντενμπουργκ) και οι Αμερικάνοι χωρίς ευρωπαϊκή θητεία Ντέκερ (πολλά έτη στο ΝΒΑ) και Άλαν Γουίλιαμς (χρόνια σε ομάδες της Αριζόνα, όπως και στους Σανς). Ο Ντιμίτρι Κουλάγκιν και ο σέντερ Ίβλεβ είναι στους Ρώσους διεθνείς, όπως και ο Μοτοβίλοφ που δεν τον υπολογίζει όπως φάνηκε στα 2 πρώτα ματς και έχει έξω και τον πολύπειρο Φριτζόν. Σημαντικός και ο Σέρβος Άπιτς που είχε κάνει εντυπωσιακή σεζόν πέρσι στην FMP.

Ο χαμένος πάει σπίτι του, ο νικητής συνεχίζει. Η Λοκομοτίβ μπορεί να τρέξει περισσότερο και μπορεί να έχει διάρκεια για 4 δεκάλεπτα. Η Τόφας έχει αποδείξει ότι μπορεί σε μια περίοδο να πάρει διαφορά 20 πόντων και μετά να την χάσει.

EUROCUP BASKETBALL : ΤΟΦΑΣ ΜΠΟΥΡΣΑ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ -> 2 (1.75)

ΥΓ. Περισσότερα tips στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).