No bet για να γλιτώσουμε τις κατάρες!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
No bet για να γλιτώσουμε τις κατάρες!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα βρήκε μια τριαδούλα Euroleague (μην φοβάστε δεν έβαλα Ολυμπιακό) και ελπίζει να αρχίσει ο κόσμος να τον εμπιστεύεται και πάλι.

Γεια σας φίλοι μου.

Ο γεροΓιοβάισα είναι εδώ. Ο λάτρης της βότκας διάβασε τα τα μηνύματα σας και πήρε την απόφαση να μην ασχοληθεί με το ματς του Ολυμπιακού για ευνόητους λόγους. Δεν θέλω να με χτυπήσει ο κεραυνός. Φοβάμαι τις πολλές κατάρες και έτσι δεν θα αγγίξω το παιχνίδι των Πειραιωτών με τη Βαλένθια.

Έχουμε άλλα ματσάκια με μεγαλύτερο ενδιαφέρον από στοιχηματικής άποψης. H Χίμκι υποδέχεται τη Μπασκόνια και η Σβετλάνα, αν και φίλαθλος της ΤΣΣΚΑ, μου είπε μην τολμήσεις και πας κόντρα στους Ρώσους. Έτσι και εγώ δεν μπορώ να της πάω κόντρα. Μου άρεσε πολύ η παρέα του Σβεντ στην πρεμιέρα με την Μακάμπι. Θα στηρίξω τον άσσο των Ρώσων με -5.5 (1.95)

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ωραία όλα αυτά, αλλά πάμε και στην εντυπωσιακή Μπάρτσα. Την απόλαυσα στην πρεμιέρα απέναντι στην Εφές. Οι Καταλανοί πέρασαν σαν σίφουνες. Θα κερνούσα ένα κρασάκι τον φίλο μου τον Μίροτιτς, ή μάλλον καλύτερα μια βότκα τώρα που θα έρθουν τα κρύα. Ο Threekola έκανε παπάδες κόντρα στους Τούρκους και νομίζω πως θα συνεχίσει με την ίδια φόρα απέναντι στη Ζενίτ.

Ομάδα που σε συναρπάζει η Μπαρτσελόνα, ενώ το σύνολο της Αγιάς Πετρούπολης δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα. Έτσι η επιλογή είναι το over 159.5 στο 1.90

Κλείνω με Αρμάνι. Η αλήθεια είναι πως τον Σάρας τον εκτιμάω. Αλλά φέτος τα πράγματα είναι δύσκολα, αφού πρέπει να βγάλει λαγούς από το καπέλο για να τη βάλει plαyoffs. Τις προηγούμενες σεζόν το έκανε, αλλά φέτος δεν θα είναι εύκολο. Η Αρμάνι είναι πιο ποιοτική ομάδα από τους Λιθουανούς. Θεωρώ πως το σύνολο του Μεσίνα θα αφήσει πίσω του την πρεμιέρα και θα πάρει δύναμη από τους οπαδούς της. Υπέροχος ο άσσος με -3.5 (1.80).

Απεριόριστα ειδικά στοιχήματα και καθημερινές προσφορές* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Καλή τύχη σε όλους. Την άποψη μου για το Ολυμπιακός-Bαλένθια θα την κρατήσω για τον εαυτό μου. Έχω αρχίσει να σας φοβάμαι. Και mail σας έχω ([email protected]) γιατί ο γέρος είναι μεγάλη ψυχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα