Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Που θα παίζουν οι διεθνείς στο πρώτο «παράθυρο»

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Που θα παίζουν οι διεθνείς στο πρώτο «παράθυρο»

bet365

Το πρόγραμμα της Euroleague έγινε γνωστό, όπως και οι ημερομηνίες του πρώτου «παραθύρου» των προκριματικών του Eurobasket 2021. Που θα είναι οι διεθνείς των «αιωνίων».

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση γνωστοποίησε το πρόγραμμα της σεζόν 2019-20 και οι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Ολυμπιακός έμαθαν τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων τους.

Επίσης, η FIBA Europe έκανε γνωστές λεπτομέρειες για την κλήρωση των προκριματικών του Eurobasket 2021, κατά την οποία η Εθνική Ελλάδος θα μάθει τους αντιπάλους της (22/07, 13:15).

Μαζί με την διαδικασία της κλήρωσης, γνωστές έγιναν και οι ημερομηνίες των «παραθύρων», με το πρώτο να διεξάγεται από 17 έως 25 Φεβρουαρίου 2020.

Που θα παίζουν οι διεθνείς των «αιωνίων» τότε

Μετά από κενό 14 ημέρων στην Euroleague, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βιλερμπάν (20/02, 21:00) και μετά από μία εβδομάδα ταξιδεύει για το Ισραήλ και το ματς με την Μακάμπι (27/02, 21:05).

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα (21/02, 21:30) και μια εβδομάδα αργότερα ταξιδέυει στην Μαδρίτη για το ματς με τη Ρεάλ (28/02, 22:00).

Μένει να διευκρινιστούν οι ακριβείς ημερομηνίες των αγώνων της Εθνικής Ομάδας, ώστε να διαπιστωθεί αν κάποιος από τους διεθνείς παίκτες, που αγωνίζονται στους «αιώνιους», μπορεί να βοηθήσει την «επίσημη αγαπημένη» σε έναν ή και στους δύο αγώνες που θα γίνουν το Φεβρουάριο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα