Σλούκα, φέτος είναι η χρονιά σου!

Σλούκα, φέτος είναι η χρονιά σου!

Gazzetta team
Σλούκα, φέτος είναι η χρονιά σου!

bet365

Ο Κώστας Σλούκας θέλει να... υπογράψει με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική σεζόν του, πανηγυρίζοντας την 3η Euroleague της καριέρας του στη Βιτόρια.

Το Final 4 πλησιάζει και σε αυτό θα βρίσκεται και ο Κώστας Σλούκας που οι εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν, μπορεί να του χαρίσουν το βραβείο του MVP.

Ο Έλληνας γκαρντ έχει συνηθίζει να βρίσκεται στα Final 4 της Euroleague, ενώ ξέρει να σηκώνει και την κούπα

Το έκανε 2 σερί φορές με τον Ολυμπιακό, ενώ κατάφερε να ανέβει στην κορυφή και με τη Φενέρ το 2017.

Φέτος η ομάδα του Ομπράντοβιτς θα πρέπει να περάσει αλώβητη από τον τουρκικό εμφύλιο με την Εφές (19:00) και σίγουρα ο «Σλούκι Λουκ» είναι βαρόμετρο.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ FINAL 4 EUROLEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ

Ο Σλούκας είναι ο Έλληνας παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές σε Final 4 αφού πλέον μετρά 9 και ψάχνει να πάρει το 2ο του και με τη Φενέρ, ότι δηλαδή είχε κάνει με τους Πειραιώτες.

Kάνει εξαιρετική σεζόν και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες της διοργάνωσης. Καθοριστικός σε πολλά ματς της Φενέρ στην πορεία της μέχρι το Final 4, ενώ έχει τον τρόπο να... καθαρίζει ματς με τις ενέργειες του, όπως αυτό κόντρα στη Μακάμπι.

Μιλάμε για τον κορυφαίο οργανωτή και πασέρ των Τούρκων, ενώ είναι και 2ος σκόρερ της ομάδας πίσω από τον Βέσελι. Ο Ομπράντοβιτς τον έχει πάντα στην 5άδα στα τελευταία λεπτά των ματς κι αυτό λέει πολλά. Όταν όλα κρέμονται από μια… κλωστή σίγουρα θες να έχεις στην ομάδα σου παίκτες σαν τον Έλληνα γκαρντ.

Ο Έλληνας γκαρντ έχει 6/6 προκρίσεις από ημιτελικούς Euroleague, κάτι που δείχνει πως δεν σταματά ποτέ στις 4 κορυφαίες ομάδες, αλλά φτάνει πάντα στο τελευταίο ματς της διοργάνωσης.

Σουτάρει και πασάρει πιο γρήγορα και από τη σκιά του και στα... χέρια του Ομπράντοβιτς έχει γίνει ένα πλήρες πακέτο που δεν σταματά να σε... τρελαίνει με τις ενέργειες του.

Φέτος έχει 11.7 πόντους, 4.8 ασίστ, 15.6 στην αξιολόγηση, ενώ σουτάρει με το εξαιρετικό 45% στα τρίποντα.

Έχει 59% στα σουτ εντός πεδιάς, ενώ κανείς δεν θέλει να τον στείλει στη γραμμή των βολών, γιατί ξέρει πως δεν πρόκειται να αστοχήσει. Από την γραμμή της... φιλανθρωπίας σουτάρει με 94%!

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ FINAL 4 EUROLEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ

Θέλει να κλείσει μια εξαιρετική σεζόν στην κορυφή. Ο Κώστας Σλούκας προσφέρεται σε απόδοση 14.00 από το Pamestoixima.gr για να βγει πρώτος σκόρερ του Final 4 της EuroLeague.

Μήπως φέτος θα είναι η χρονιά του; Πάντως έρχεται... αγριεμένος στο Final 4 και δεν θα είναι ικανοποιημένος με τίποτα άλλο πέραν της κορυφής.

 

Τελευταία Νέα