Ο Περάσοβιτς και ο Isner

Book-nomikarios Book-nomikarios
Ο Περάσοβιτς και ο Isner

bet365

Με δυάδα σημείων απ' το μπάσκετ και το τένις πορεύεται απόψε ο Book-nomikarios που μας αναλύει και μας επεξηγεί τις επιλογές του.

- Ο Κροάτης κόουτς Περάσοβιτς έχει 3 θητείες στην Εφές ως 1ος προπονητής, τελευταία πέρσι όπου είχε πολλούς παίχτες που παίζουν σήμερα στην Εφές. Για την Εφές, οι Πλάις, Μπομπουά και Λάρκιν έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπασκόνια. Για τον Λάρκιν ήταν η πρώτη ομάδα που τον έφερε απ' την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και για τον Μπομπουά αυτή που έπαιξε την τελευταία 2ετία και του ανέβασε too much το κασέ του. Ο Πλάις κατ' ουσίαν στην Μπασκόνια "έφτιαξε όνομα" όντας νωρίτερα απλώς ένας παίχτης γερμανικής λίγκας με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Μη διαθέσιμος για την Εφές ο έμπειρος σέντερ Ντάνστον (8.8 π. και 4.4 ρ.) με τον Πλάις και τον Σανλί (!) να τον αντικαθιστούν απέναντι στον εξαιρετικό Πουαριέ. Εξαιρετικές οι σχέσεις του Περάσοβιτς με τη διοίκηση της Εφές. Γενικά κρατάει καλές σχέσεις με τις διοικήσεις, αυτή εξάλλου είναι και η 4η συνεργασία του με την Μπασκόνια (τότε Ταού Κεράμικα) στην οποία ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα. Η Εφές είναι σίγουρα 4η και θα παίξει ό,τι κι αν γίνει με την 5η Μπαρτσελόνα και η Μπασκόνια θέλει τη νίκη για να κλειδώσει την πρόκρισή της και να πάει για διακοπές στη Μόσχα. Η Μπασκόνια αν δεν είχε έξω τους Σενγκέλια και Γκρέηντζερ (πρώην της Εφές) για όλο το δεύτερο γύρο προφανώς θα είχε διαφορετική πορεία. Απ' την Εφές έχει περάσει και ο Ματ Τζάνινγκ. Συνδέουν πολλά τις 2 ομάδες, η Μπασκόνια θέλει τη νίκη, τελευταίο ματς μπροστά στο κοινό της πριν τα πλέι οφ, η Εφές έχει κλειδώσει το ζευγάρωμα με την Μπαρτσελόνα, το φάιναλ φορ θα γίνει στη Μπασκόνια, δεν έχει λόγους να δημιουργήσει προβλήματα στους γηπεδούχους. Θα πρέπει να παρουσιαστεί υπερβολικά άστοχη και άνευρη η Μπασκόνια για να το χάσει.

EUROLEAGUE BASKETBALL : ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΕΦΕΣ -> 1 (1.35)

- Όπως ορθά θυμάται ο συνδρομητής μας ghost21 σας έμαθα τον Ίσνερ το 2009 όταν νίκησε τον Μονφίλς σε απόδοση 4.00, αλλά ΔΕΝ ήταν στο Μαϊάμι, ήταν στο Ίντιαν Γουελς, πάντως τέτοια εποχή (μέσες άκρες), καλά το θυμάται. 10 χρόνια μετά, ο Ίσνερ από νούμερο 100+ φεύγα είναι κλασικά παίχτης 10άδας ! Πάει τάι μπρέικ στη χειρότερη, έχει τεράστια ψυχολογία εκεί πλέον, έχει σερί εντυπωσιακό και θα παίξει με τον πιτσιρικά Αλιασίμ που έχει δώσει και 3 περισσότερους αγώνες (2 προκριματικούς + 1 γύρο) και μια κόπωση περισσότερη την έχει ο 19άχρονος. Αμφιβάλλω κατά πόσο θα αντέξει ο Αλιασίμ στα φοβερά σερβίς του Ίσνερ. Αμφιβάλλω για το θράσος που έχει όντας 19άχρονος σε ημιτελικό ΜΑSTERS και θα προτιμήσω τον πιο έμπειρο Ίσνερ που στα 34 του είναι εντυπωσιακός και πιο έτοιμος από ποτέ. Δεν είναι μόνο η δύναμη στο σερβίς του, αλλά η γενικότερη τοποθέτησή του στο court και η αποφασιστικότητά του και γενικότερα βγάζει αύρα παίχτη 10άδας και όχι ενός ψηλού που λόγω σερβίς τα πάει καλά.

ATP ΜΙΑΜΙ ΜΑSTERS TENNIS : ISNER - AUGER ALIASSIME -> ISNER (1.57)

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail στο [email protected] .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).