ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παντελάκης: «Οι διαιτητές ήταν προβληματικοί»

Παντελάκης: «Οι διαιτητές ήταν προβληματικοί»

Παντελάκης: «Οι διαιτητές ήταν προβληματικοί»

Μετά τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού στη Λετονία από την ΤΤΤ Ρίγα, ο Γιώργος Παντελάκης εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα. 

Legend Ballers: €1.000 μετρητά* σε επιλεγμένους αγώνες Euroleague! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Ήταν ένα παιχνίδι εκτός έδρας με αντίπαλο την TTT Riga. Δυστυχώς για αυτό το παιχνίδι ενώ ξεκινήσαμε καλά στην διάρκεια του άλλαξε. Δεν έχουμε μιλήσει για διαιτησία και δεν θα ξαναμιλήσουμε αλλά είναι το πρώτο παιχνίδι που οι διαιτητές ήταν πραγματικά προβληματικοί» ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος μεταξύ άλλων υπογράμμισε:

«Είχαμε σφυρίγματα που δεν είχαν κάποιο νόημα στη ροή του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι αυτό είναι και το κλειδί που άλλαξε ο ρυθμός του ματς. Δυστυχώς σφύριζαν διαφορετικά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάνουμε για να παίξουμε και τους άλλους δύο αγώνες που έχουμε στη διάρκεια της Ευρωλίγκα. Όσο για εμάς είχαμε την Πηνελόπη με το σπάσιμο στη μύτη, η οποία έπαιξε με προστατευτική μάσκα και η Άννα η οποία ήταν με πυρετό και προτιμήσαμε στην διάρκεια του ματς να την ξεκουράσουμε αφού δεν είχε ανάσες».