Με... σπασμένα φρένα, δώρο για σένα!

Με... σπασμένα φρένα, δώρο για σένα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Με... σπασμένα φρένα, δώρο για σένα!

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Γκραν Κανάρια (21:00) με την ψυχολογία στα ύψη μετά το διπλό στη Βαρκελώνη και ο γεροΓιοβάισα προβλέπει μια άνετη ερυθρόλευκη νίκη τώρα που η ομάδα του Μπλατ έχει ρολάρει.

Γεια σας φίλοι μου!

Επιστρέψαμε και προετοιμαζόμαστε για τα ματσάκια της Euroleague.

Ολυμπιακός κόντρα στην Γκραν Κανάρια (21:00) και ο γεροΓιοβάισα είναι ξανά στις επάλξεις.

Μου αρέσει πολύ η ομάδα του Μπλατ. Οι παίκτες έχουν αρχίσει να αφομοιώνουν το αγωνιστικό στυλ του προπονητή τους και οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τα δύσκολα πέρασαν για αυτή την εβδομάδα μετά το διπλό στη Βαρκελώνη και τώρα έρχονται τα πιο εύκολα.

Τιμιότατη η ομάδα της Γκραν Κανάρια, αλλά οι ερυθρόλευκοι είναι 2 σκάλες πάνω. Και 3 μην σας πω.

Η έδρα θα παίξει και αυτή τον ρόλο της και ο λάτρης της βότκας θα ποντάρει το σπίτι του σε μια άνετη νίκη των Πειραωτών.

Τα όσα έχει δείξει τον τελευταίο καιρό το σύνολο του Μπλατ κάνουν αρκετά δελεαστικό τον άσσο με -11.5 στο 1.78. Τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να χάνονται.

Μην ξεχνάτε πως ενώ οι Ισπανοί έδειχναν να βελτιώνονται πολύ στην Euroleague, ήρθε η ήττα από τη Μπασκόνια για να τους προσγειώσει και πάλι στην πραγματικότητα

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Θα ανεβάσω κι άλλο την συνολική απόδοση γιατί θέλω να με θυμάστε, τώρα που έρχονται γιορτινές μέρες. Θα είναι το δώρο μου για σας φίλοι μου.

Εσάς που ακολουθείτε τον γεράκο και τον στηρίζετε. Ακόμα και εσάς που με βρίζετε σας αγαπώ.Λοιπόν πάρτε και τον ωραίο άσσο της Μπασκόνια με -3.5 στο 1.67.

Προφανώς το δεύτερο μέρος στον τίτλο είναι εμπνευσμένο από το τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου, αφού το δώρο σας θα είναι το ταμείο που θα πάτε.

Καλή τύχη σε όλους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα