Το αρνητικό σερί τελειώνει στο ΟΑΚΑ!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Το αρνητικό σερί τελειώνει στο ΟΑΚΑ!

bet365

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην Νταρουσάφακα και ο γεροΓιοβάισα εμπιστεύεται την ομάδα του Πασκουάλ, παρόλο που δεν είναι και στο καλύτερο... φεγγάρι της.

Γεια σας φίλοι μου!

Προσπαθώ να σας στέλνω στο ταμείο το ξέρετε. Δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό. Ο γεράκος τον τελευταίο καιρό τα πάει πολύ καλά και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Εφές, σειρά παίρνει άλλη μια ελληνοτουρκική μάχη.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Νταρουσάφακα σε ένα πολύ οριακό ματς. Δεν θέλει να σκέφτεται τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ομάδα του Πασκουάλ έχει βρεθεί στα... σχοινιά, αφού μετρά 3 σερί ήττες στη Euroleague και έχει δυσκολέψει πολύ τόσο το πλεονέκτημα έδρας, ενώ υπάρχει κίνδυνος ακόμα και να μείνει εκτός playoffs.

Το ματς με την Νταρουσάφακα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να... ξεσπάσει και να μπει πάλι στο... τρυπάκι των νικών.

Θέλει να χτίσει ψυχολογία, αφού η συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Ο φίλος μου ο Νικ Καλάθης μου το υποσχέθηκε. Μου είπε «γεράκο την Νταρουσάφακα θα την καθαρίσω εγώ, πρέπει να κάνω ένα πολύ καλό ματς, δεν πάει άλλο».

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Θα τον εμπιστευτώ. Δεν θα πάμε στον απλό άσσο, αλλά θα βάλουμε και ένα handicap για να ανέβει η απόδοση.

Θα ρισκάρω λιγάκι. Προτιμώ τον άσσο με -12.5 στο 1.67. Η Νταρουσάφακα είναι η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης και δεν θα δυσκολευτεί ο Παναθηναϊκός.

Ήρθε η ώρα να ξυπνήσει.

Ωραία και η νίκη της Γκραν Κανάρια με -5.5 στο 1.75.

Δυαδούλα για μεγάλα πράγματα λοιπόν.

Καλή τύχη σε όλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα