Πονηρό ματς, ατρόμητος γεροΓιοβάισα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Πονηρό ματς, ατρόμητος γεροΓιοβάισα!

bet365

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Ζαλγκίρις (20:00) και ο γεροΓιοβάισα παίρνει το ρίσκο να ασχοληθεί με ένα ματς που κρύβει πολλούς κινδύνους.

Γεια σας φίλοι μου!

Δεν νομίζω σας έλειψα. Σε όποιον έλειψα, εδώ είμαι. Επιστρέφω δυνατός για να σας οδηγήσω στο ταμείο.

Διακρίνω έντονη αμφισβήτηση προς το πρόσωπο μου και θα προσπαθήσω να εξαφανιστούν σιγά σιγά αυτά τα σχόλια. Ο γεράκος θέλει να σας πληρώνει και δεν αντέχει τους κουβάδες.

Όταν έχει έχει ματσάκια Euroleague o λάτρης της βότκας, δεν γίνεται να λείπω.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σας έχω μιλήσει για την λατρεία της Σβετλάνας για τον Σάρας, αλλά δεν θα της κάνω το χατίρι. Δεν θα πάω στο Κάουνας. Θα αράξω στον καναπέ μου για να δώ το ματς του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις.

Η ομάδα του Μπλατ ανταποκρίνεται σιγά σιγά στα θέλω του προπονητή της και μετρά 3 σερί νίκες στην Euroleague. Από την άλλη οι Λιθουανοί μετά από ένα δύσκολο διάστημα με συνεχόμενες ήττες, έφτασαν επιτέλους σε ροζ φύλλο αγώνα στο ματς με την πολύ καλή φέτος Αρμάνι.

Δεν θα πάρω το ρίσκο να πάρω στο σημείο, γιατί το φοβάμαι πολύ. Από τη μία δεν εμπιστεύομαι τη Ζαλγκίρις στην έδρα της και από την άλλη όμως το ματς θα είναι πολύ δύσκολο για τον Ολυμπιακό κόντρα σε μια ομάδα που τον πέταξε εκτός Final 4 πέρυσι.

Πάμε λοιπόν στα overάκια.

Το over 154.5 στο 1.78 μου αρέσει και θα το προτιμήσω. Σας καλώ να πράξετε το ίδιο. Δεν είναι να αφήνουμε αυτές τις ευκαιρίες.

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Θα κλείσει η δυαδούλα με το ματς της Μπαγερν με την Χίμκι. Εντυπωσιακή Χίμκι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά εδώ δεν θα μπορέσω να στηρίξω τον φιλο μου τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Η απουσία του Σβεντ θα παίξει τον ρόλο της και οι Βαυαροι μας έχουν δείξει καλά δείγματα γραφής μέχρι στιγμής.

Πάρτε το δωράκι του άσσου με -3/5 στο 1.75 και πείτε και ευχαριστώ.

Καλή τύχη σε όλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα