Πόσο... μπάσκετ χωράει σε μια φωτογραφία! (pic)

Gazzetta team
Πόσο... μπάσκετ χωράει σε μια φωτογραφία! (pic)

bet365

Μια ιδιαίτερη συνάντηση με... πολύ μπάσκετ έγινε την περασμένη Κυριακή στο Βίλνιους της Λιθουανίας μεταξύ τριών θρύλων του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου μπάσκετ!

Ο λόγος για τον... οικοδεσπότη Άρβιντας Σαμπόνις και τους... φιλοξενούμενους, Ντίνο Ράτζα και Στόγιαν Βράνκοβιτς!

Τρεις από τις μεγαλύτερες μορφές του παγκόσμιου μπάσκετ οι οποίοι είχαν δώσει τις δικές τους μάχες στα παρκέ των περασμένων δεκαετιών. Μάλιστα οι νυν... πρόεδροι των ομοσπονδιών Λιθουανίας και Κροατίας αντίστοιχα είχαν την ευκαιρία να κάνουν το δικό τους «παρεάκι» στο Βίλνιους και δη στο περιθώριο του αγώνα Λιθουανία-Κροατία για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου.

«Τα παλιά καλά χρόνια μπήκαν και πάλι στην κουβέντα. Με τα σπορ κάνεις φίλους σε όλον τον κόσμο. Πάνω απ' όλα σεβασμός» και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σαμπόνις: «Τι γαμ....ος φοβερός παίκτης! Αν δεν είχε τραυματιστεί και έπαιζε στο ΝΒΑ όταν ήταν 20 χρονών θα ήταν ο καλύτερος σέντερ όλων των εποχών. Και θα είχε ένα σωρό ρεκόρ στο ενεργητικό του!» έγραψε μεταξύ άλλων ο Ράτζα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα