Ταμειάρα ξανά με... γεράκο Βασιλιά!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ταμειάρα ξανά με... γεράκο Βασιλιά!

bet365

Η Ρεάλ θα παίξει στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό χωρίς Γιουλ, Αγιόν και Κούζμιτς, με τον γεροΓιοβάισα να θέλει να εκμεταλλευτεί στοιχηματικά αυτή την ευκαιρία και να φτάσει στο 2ο σερί ταμείο.

Γεια σας, γεια σας.

Η... διαβολοβδομάδα της Euroleague συνεχίζεται και φυσικά ο γεροΓιοβάισα είναι στις επάλξεις. Πως θα μπορούσα να λείπω!

Χθες κάναμε πλακίτσα, αφού είχαμε 2/2 στα ματς του Παναθηναϊκού και της Αρμάνι! Έτσι για να δίνουμε απαντήσεις σε αυτούς που έκραζαν ασταμάτητα επειδή τους είχα στείλει 1, 2, 3, 4, καλά μην βαράτε 5 φορές στον κουβά. Εντάξει ρε παιδιά, μια δύσκολο περίοδος ήταν. Πάει, πέρασε τώρα. Επέστρεψα στα παλιά καλά χρόνια.

Έχουμε ματσάρα στο ΣΕΦ (20:45), με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Ρεάλ.

Μπορεί οι Ισπανοί να πηγαίνουν με... σπασμένα τα φρένα στη διοργάνωση, αφού έχουν 8-0 ρεκόρ και τρομάζουν με τα όσα κάνουν στο παρκέ, ωστόσο στο ματς του Πειραιά τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για αυτούς.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Μαδριλένοι θα παίξουν χωρίς τους Γιουλ, Κόυζμιτς και Αγιόν, 3 πολύ σημαντικές απουσίες.

Ειδικά αυτές του Ισπανού και του Μεξικάνου.

Ακόμα και έτσι οι φιλοξενούμενοι είναι μια σπουδαία ομάδα και δουλεύει στον... αυτόματο.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός έρχεται από μια σημαντική νίκη μέσα στο Μόναχο που ανεβάζει την ψυχολογία της ομάδας. Στο 4-4 πλέον η ομάδα του Μπλατ, η οποία δεν θέλει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη με τις πολλές απουσίες της Ρεάλ.

Θα εμπιστευτώ την ελληνική ομάδα και θα πάρω το 1.67 του άσσου, αν και θα ήθελα λίγο καλύτερη απόδοση.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Θα δώσω τριαδούλα σήμερα. Καιρό έχω!

Είναι αρκετό δελεαστικό το 2.20 της Μπάγερν κόντρα στην Γκραν Κανάρια, ενώ μου αρέσει και το διπλό της Φενέρ με -4.5 (1.65).

Δεν μπορεί ο Σφαιρόπουλος να κάνει θαύματα κατευθείαν και ειδικά σε ένα ματς απέναντι στην ποιοτικότερη και πιο έτοιμη ομάδα του Ομπράντοβιτς.

Καλή τύχη σε όλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα