Aλάνια μου επέστρεψα!

Aλάνια μου επέστρεψα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Aλάνια μου επέστρεψα!

bet365

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις (21:00) του Σάρας Γιασικεβίτσιους και ο γεροΓιοβάισα πιστεύει πως οι «πράσινοι» θα κάνουν τον αγαπημένο τους Λιθουανό να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι, ενώ ελπίζει να σας οδηγήσει σε άλλο ένα ταμείο.

Γεια σας φίλοι μου!

Προσπαθώ να μπω στο σωστό δρόμο, στον δρόμο των ταμείων. Κάποτε σας είχα καλομάθει με τα ταμεία, αλλά τον τελευταίο καιρό δέχθηκα αρκετό κράξιμο.

Χθες ο γεράκος έκανε παπάδες τόσο με τον άσσο με -5.5, όσο και με το over 159.5 στο ματς του Ολυμπιακού. Επίσης πιάσαμε και τη νίκη των Πειραιωτών με 6-10 πόντους στο live.

Το ίδιο θα γίνει και απόψε με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις (21:00).

Η Σβετλάνα ανυπομονεί να δει τον αγαπημένο της Σάρας Γιασικεβίτσιους να έρχεται στο ΟΑΚΑ. Πολύ φοβάμαι πως μετά τις σημερινές προβλέψεις μου, θα κάνει να μου μιλήσει ένα μήνα.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Ζαλγκίρις, η οποία δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο την Euroleague. Βέβαια από όπου και να πιαστεί κάποιος, δεν βρίσκει θετικό στοιχείο για τους Λιθουανούς στο ματς του ΟΑΚΑ.

Η ομάδα από το Κάουνας δεν έχει επικρατήσει ποτέ εκτός έδρας του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση, καθώς μετρά 10 ήττες στο ΟΑΚΑ.

To τριφύλλι έχει 2/2 φέτος εντός έδρας, το οποίο για άλλη μια σεζόν αποτελεί... κάστρο. Και κάστρα σαν αυτό δύσκολα πέφτουν.

Ο Νικ Καλάθης δεν θα με απογοητεύσει. Θα κάνει... μαγικά πράγματα για άλλη μια φορά. Πως να...γλιτώσει η ομάδα από τη Λιθουανία!

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πάμε στον άσσο με -4.5 στο 1.62. Εμπιστευτείτε με. Υπέροχο είναι και το over 156.5 (1.75).

Καλή τύχη σε όλους

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα