Παντελάκης: «Αν δεν έχεις άγχος, δεν έχεις κίνητρο»

Παντελάκης: «Αν δεν έχεις άγχος, δεν έχεις κίνητρο»

bet365

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Euroleague.

O Γιώργος Παντελάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε δήλωσε ότι: «Αρχικά να πούμε συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε για τη νίκη της. Για εμάς ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στο θεσμό. Όμως φάνηκε λίγο η απειρία μας σε αυτό το επίπεδο. Αλλά η διάθεση που είχαν οι παίκτριες θα μας κάνουν στη συνέχεια να είμαστε ανταγωνιστικοί με τις υπόλοιπες ομάδες».

Για το αν επηρέασε η διακοπή: «Το αποτέλεσμα και μόνο δείχνει ότι μας επηρέασε. Κανονικά δεν έπρεπε. Ηταν μία διακοπή που τους λόγους δεν μπορώ να τους περιγράψω γιατί είναι αστεία πράγματα αυτά που συμβαίνουν αλλά ήταν κάτι που θεωρώ ότι ελέγχαμε το παιχνίδι εκείνη τη στιγμή. Βρεθήκαμε με οχτώ πόντους πίσω σε ένα δίλεπτο που νομίζω ότι έπαιξε και αυτό το ρόλο του. Οπότε δεν στέκομαι σε αυτό το γεγονός. Το θεωρώ απαράδεκτο αλλά δεν στέκομαι σε αυτό».

Για το άγχος της πρεμιέρας: «Αγχος υπάρχει πάντα και αυτό που γνωρίζουμε όλοι είναι ότι το άγχος μας κάνει καλύτερους. Ετσι είναι ο πρωταθλητισμός. Αν δεν έχεις άγχος δεν έχεις κίνητρο. Για μας το κίνητρό μας ήταν υψηλό για αυτό στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήμασταν μέσα, αλλά όταν χάνεις τη συγκέντρωση σου με τέτοιες ομάδες για τρία λεπτά, βρίσκεσαι πίσω στο σκορ και κυνηγάς».

 

Τελευταία Νέα