Για την πρώτη του νίκη ο Άρης!

Για την πρώτη του νίκη ο Άρης!

Αντωνία Σπανού
Για την πρώτη του νίκη ο Άρης!

bet365

Στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στην Ντνίπρο βρίσκεται ο Άρης για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, για την 2η αγωνιστική του FIBA Europe Cup.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «BerryBurst» έφτασε στη Vistabet.gr!

Για την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη στο FIBA Europe Cup πέταξε ο Άρης, όπου αντιμετωπίζει την Ντνίπρο για την 2η αγωνιστική του θεσμού (24/10, 19:00).

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να βάλουν τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα και ψάχνουν την νίκη που θα αλλάξει τα δεδομένα ψυχολογικά, αλλά και στην πορεία τους.

Ο assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου, Βαγγέλης Σπυρίδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την αναμέτρηση, δήλωσε:

«Η BC Dnipro είναι μια μαχητική ομάδα, η οποία αποτελείται μόνο από Ουκρανούς παίκτες. Το παιχνίδι τους βασίζεται στο transition, γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε γρήγορες επιστροφές, ώστε να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να σκοράρουν εύκολους πόντους.

Θα πρέπει να περιορίσουμε τον Mishula, πρώτο σκόρερ και κύριο δημιουργό της ουκρανικής ομάδας, που παίρνει τις περισσότερες προσπάθειες στον αγώνα. Έχει παίκτες, οι οποίοι μπορούν να σουτάρουν οποιαδήποτε στιγμή και στα guard και στους ψηλούς γι’ αυτό θα πρέπει να ελέγξουμε το μακρινό σουτ και τα ριμπάουντ».

 

Τελευταία Νέα