«Πετάει» για Ουκρανία ο Άρης

«Πετάει» για Ουκρανία ο Άρης

Gazzetta team
«Πετάει» για Ουκρανία ο Άρης

bet365

Σε λίγη ώρα η αποστολή του Άρη θα βρίσκεται στο αεροπλάνο για την Ουκρανία, με ενδιάμεση στάση τη Βιέννη.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Οι «κίτρινοι» θα έχουν μπροστά τους ένα πολύωρο ταξίδι με προορισμό το Ντνίπρο, όπου θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα, για την 2η αγωνιστική του FIBA Europe Cup (24/10,19:00).

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει:

«Ο Άρης αναχωρεί σε λίγη ώρα με προορισμό την Ουκρανία, όπου αύριο (24/10, 19:00) θα αντιμετωπίσει τη BC Dnipro, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Κανονικής Περιόδου του FIBAEurope Cup. Η αποστολή των "κίτρινων" θα «πετάξει» στις 14:55 αρχικά για τη Βιέννη, όπου είναι προγραμματισμένο να αφιχθεί στις 16:20 (τοπική ώρα) και στη συνέχεια θα καταλύσει για μερικές ώρες σε ξενοδοχείο. Με νέα πτήση (στις 22:45 τοπική ώρα) από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Αυστρίας αναμένεται να φτάσει στον τελικό της προορισμό, την πόλη Dnipro, στις δυο τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/10).

Η ομάδα μας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία για τον αγώνα με τους Κυπελλούχους Ουκρανίας αύριο (24/10) το πρωί με μια προπόνηση στο "Palace of Sports Shynnik", γήπεδο που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Jones, Kyser, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris, Αγγέλου».

Ο assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου, Βαγγέλης Σπυρίδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την αναμέτρηση, δήλωσε:

«Η BC Dnipro είναι μια μαχητική ομάδα, η οποία αποτελείται μόνο από Ουκρανούς παίκτες. Το παιχνίδι τους βασίζεται στο transition, γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε γρήγορες επιστροφές, ώστε να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να σκοράρουν εύκολους πόντους. Θα πρέπει να περιορίσουμε τον Mishula, πρώτο σκόρερ και κύριο δημιουργό της ουκρανικής ομάδας, που παίρνει τις περισσότερες προσπάθειες στον αγώνα. Έχει παίκτες, οι οποίοι μπορούν να σουτάρουν οποιαδήποτε στιγμή και στα guard και στους ψηλούς γι’ αυτό θα πρέπει να ελέγξουμε το μακρινό σουτ και τα ριμπάουντ».

 

Τελευταία Νέα