Η επίθεση στα... καλύτερα της στη Μόσχα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η επίθεση στα... καλύτερα της στη Μόσχα!

bet365

O Oλυμπιακός φιλοξενείται από την Χίμκι (20:00) στην πρεμιέρα του στη φετινή Euroleague και ο γεροΓιοβάισα ποντάρει πως η βραδιά θα είναι ρεσιτάλ επίθεσης και για τις 2 ομάδες.

Γεια σας φίλοι μου!

Σας στέλνω τα... φιλιά μου από τη Μόσχα. Η Σβετλάνα με πίεσε να πάμε στη Ρωσία και εγώ δεν τη χάλασα χατήρι. Πως να το κάνω βέβαια; Θα έχω την ευκαιρία να δω από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Χίμκι (20:00).

Εντυπωσιάζουν τα... ζευγάρια που θα κοντραριστούν σε αυτό το παιχνίδι της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα διασταυρώσει τα ξίφη του με την πρώην ομάδα του, η οποία έχει στο τιμόνι της τον Ντέιβιντ Μπλατ που δίνει βάρος στην επίθεση.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις (21+)

Πάμε τώρα και στους ηγέτες των ομάδων. Δύο... σεσημασμένοι σκόρερ των ευρωπαϊκών γηπέδων θα βρεθούν στην Μόσχα. Βασίλης Σπανούλης από τη μία και Αλεξέι Σβεντ από την άλλη.

Πάμε για υψηλό σκορ στο ματσάκι παιδιά. Μην χάσετε την ευκαιρία. Το over 152.5 πληρώνει 1.80 και είναι ένα μικρό δωράκι για όλους μας.

Δεν θα ρισκάρω να προβλέψω το νικητή της αναμέτρησης. Είναι πολύ... πονηρό το ματς.

Ακόμα καλύτερες αποδόσεις παίζουν εδώ (21+)

Μα καλά γίνεται να ξεχάσω τον φοβερό τύπο που ακούει στο όνομα Σάρας Γιασικεβίτσιους. Απόλαυσα τη Ζαλγκίρις πέρυσι και κάτι μου λέει πως και φέτος θα παρουσιάσει κάτι το μοναδικό ο Σάρας.

Η έδρα των Λιθουανών... τσακίζει κόκαλα και θα την εμπιστευτώ (1.83 η νίκη της Ζαλγκίρις), όπως και την παρέα των Γιανκούνας-Ουλανόβας.

Καλή ομάδα η Μπασκόνια του ποιοτικού Σενγκέλια, αλλά στο Κάουνας δεν τη γλιτώνει.

Καλή τύχη σε όλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα