Γιαννακόπουλος: «Παρεξήγηση όσα έγιναν με την Φενέρ» (vid)

Gazzetta team
Γιαννακόπουλος: «Παρεξήγηση όσα έγιναν με την Φενέρ» (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στο αγγλόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο της Τουρκίας, «TRT World», και στάθηκε στην κόντρα που δημιουργήθηκε με τους οπαδούς της Φενέρ πριν από λίγο καιρό.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ σχολίασε πρώτα την φετινή Euroleague και ανέφερε: «Νομίζω πως αυτή τη σεζόν όλες οι ομάδες είναι πιο κοντά. Ασφαλώς, υπάρχουν κάποιες με μεγαλύτερο μπάτζετ ή με λιγότερες αλλαγές στο ρόστερ τους σε σχέση με τις υπόλοιπες. Αλλά, είμαι βέβαιος πως θα είναι μια φανταστική διοργάνωση και πολύ ανταγωνιστική. Δεν νομίζω πως κάποιος θα πόνταρε τα χρήματά του για το ποια ομάδα θα καταφέρει να προκριθεί στο Final 4 ή όχι».

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για τα άσχημα σχόλια που αντάλλαξε με οπαδούς της Φενέρ πριν από λίγους μήνες και απάντησε: «Αυτό που συνέβη την περσινή σεζόν ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση. Έχουμε φίλους από την Φενέρ και την Τουρκία. Δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα στις δύο χώρες, δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Είμαστε όλοι εδώ για το καλό πνεύμα του παιχνιδιού και λόγω της αγάπης μας για το μπάσκετ».

 

Τελευταία Νέα