Αυτά τα ρεκόρ ποιος θα τα... σπάσει;

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Αυτά τα ρεκόρ ποιος θα τα... σπάσει;

bet365

Ώρα για πρεμιέρα στη Euroleague και ο γεροΓιοβάισα θυμάται κάποια απλησίαστα ρεκόρ της διοργάνωσης, προσπαθώντας να σας βάλει στο... κλίμα.

Γεια σας φίλοι μου!

Σήμερα ο γεροΓιοβάισα θα ξεκουραστεί από τις στοιχηματικές προβλέψεις και θα ταξιδέψει πίσω στο χρόνο για να θυμίσει στους πιστούς αυτή της στήλης μερικά ρεκόρ της Euroleague που δεν είναι καθόλου εύκολο να... σπάσουν.

«Γίγαντα» Βράνκοβιτς θα αρχίσω με εσένα. Καλά ρε... αθεόφοβε πως κατάφερες να κάνεις 10 τάπες στο ματς της Μπολόνια με την Τσιμπόνα; Εκείνο το βράδυ της Φλεβάρη του 2001. ο Στόγιαν είχε... κρύψει τον ήλιο στους αντιπάλους του.

Στη Novibet μπορεί να βρει κανείς συνδυαστικές αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις* *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μην φωνάζετε θα σας επαναφέρω στη σύγχρονη εποχή για να πάμε σε ένα παίκτη που παίζει ακόμα. Στον ταλαντούχο Στέφαν Γιόβιτς που ειδικεύεται στις ασίστ και το έδειξε και κόντρα στη Μπάγερν στις 12 Νοέμβρη του 2015. Τότε ο Σέρβος είχε σταματήσει στις 19 ασίστ, φορώντας τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα σε ένα πραγματικό ρεσιτάλ.

Ρε... Μπάτμαν ήταν δυνατόν να σε ξεχάσω. Αδερφός ο Αντώνης Φώτσης έκανε... παπάδες όταν αγωνιζόταν στη Euroleague. Όμως τα... όργια του στις 21 Μάρτη του 2007 δεν είχαν προηγούμενο. Ξέραμε πως ήταν καλός ριμπάουντερ, αλλά σε εκείνο το ματς, έκανε απίστευτα πράγματα. Ο Έλληνας φόργουορντ μάζεψε 24 ριμπάουντ στο παιχνίδι της Ντιναμό Μόσχας με την ιταλική Μπενετόν.

Ο... μάστορας των ριμπάουντ Μιρσάντ Τουρκσάν έφτασε κοντά στο να του πάρει το ρεκόρ, αλλά δεν μπόρεσε, αν και σε 3 περιπτώσεις τον πλησίασε πολύ. Ο Μπάτμαν πρέπει να αισθάνεται περήφανος για μια επίδοση που μοιάζει με... ψέμα κι όμως είναι αλήθεια.

Για να νικήσεις στο μπάσκετ πρέπει να βάλεις τη μπάλα στο καλάθι. Ο αείμνηστος Αλφόνσο Φορντ, αυτή η σπάνια... καλαθομηχανή που έκανε ότι ήθελε πάνω στο παρκέ κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων πόντων σε ένα ματς μαζί με άλλον ένα παίκτη του Ολυμπιακού, τον Μπόμπι Μπράουν, αλλά και τους Μάιερς και Καμπάλα. Αυτοί οι φοβεροί κύριοι σκόραραν 41 πόντους, όντας ασταμάτητοι σε ό,τι και αν δοκίμασε ο αντίπαλος προπονητής.

Στη Novibet μπορεί να βρει κανείς συνδυαστικές αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις* *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Φορντ αγωνιζόταν τότε με τη φανέλα του Περιστερίου και... φόρτωσε το καλάθι της Ταού Κεράμικα με 41 πόντους. Τι να πεις για αυτόν τον παικταρά;

Tέλος ο λάτρης της βότκας θέλει να κλείσει με Τανόκα Μπερντ της Μακάμπι Τι είχε κάνει το παλικάρι. Είχε 63 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης στο ματς της Ζαλγκίρις με την Μπολόνια το 2004. Μέτρησε 35 πόντους με 11/14 δίποντα, 13/13 βολές, αλλά και 19 ριμπάουντ.

Ετοιμαστείτε η Εuroleague ξεκινά και η σεζόν υπόσχεται ματσάρες!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα