Κερδίζει η ΑΕΚ, γιατί δεν μπορεί να χάσει!

Κερδίζει η ΑΕΚ, γιατί δεν μπορεί να χάσει!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Κερδίζει η ΑΕΚ, γιατί δεν μπορεί να χάσει!

bet365

Η ΑΕΚ ψάχνει τον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο της στο μπάσκετ και ο γεροΓιοβάισα παίζει τα ρέστα του στην πρόκριση της στον τελικό του Basketball Champions League.

Γεια σας φίλοι μου!

Εποχές... 1968 ζει η ΑΕΚ και ο γεροΓιοβάισα δεν θα μπορούσε να λείπει από την γιορτή του ΟΑΚΑ.

Η «Βασίλισσα», 50 χρόνια μετά από το πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο ελληνικής ομάδας στο μπάσκετ (Κύπελλο Κυπελλούχων) έχει την ευκαιρία να ξανασηκώσει ευρωπαϊκό τίτλο. Μην φωνάζετε δεν ξεχνώ, έχει πάρει και το Σαπόρτα το 2000.

Ο «γέρος» έχει δει την πορεία της ομάδας του Σάκοτα σε όλη τη διοργάνωση και ξέρει πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δείξει τα δόντια τους, ειδικά στις νίκες-θρίλερ κόντρα σε Μπάιροϊτ και Νίμπουργκ.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Η Σβετλάνα υποστηρίζει τους Ισπανούς της Μούρθια, αλλά εγώ δεν πρόκειται να κάνω κάτι αντίστοιχο. Το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο με φιλάθλους της ΑΕΚ που διψούν για ευρω-κούπα.

Πως θα τη γλιτώσουν οι Ισπανοί; Eίδα όνειρο χθες πως θα τους... εκτελέσει ο Μάνι Χάρις. Το χαρισματικό αυτό παιδί είναι σεσημασμένος σκόρερ και περιμένω να δικαιώσει τον λάτρη της βότκας.

Πως θα αποδράσει η Μούρθια από το «καυτό» ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ έχει μια μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει σε ευρωπαϊκό μετά το 2000. O άσσος με -3.5 στο 1.78 είναι ένα δωράκι. Μην το αφήσετε να φύγει.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Άλλο ένα ποντάρισμα που έχει τη γλύκα του είναι το over 155.5 στο 2.00. Έχουν τα... όπλα οι ομάδες να πάνε το σκορ σε υψηλά επίπεδα.

Η ΑΕΚ θα κερδίσει, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να χάσει. Ιδανικό timing, 50 χρόνια μετά το πρώτο ευρωπαϊκό.

Καλή τύχη σε όλους! Η ΑΕΚ κλείνει θέση για τελικό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα