Αρέσουν τα «do or die» στον γεροΓιοβάισα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Αρέσουν τα «do or die» στον γεροΓιοβάισα!

bet365

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν τα ρέστα τους κόντρα σε Ζαλγκίρις και Ρεάλ αντίστοιχα, με τον γεροΓιοβάισα να ψάχνει πως θα πληρώσει το λαό του.

Γεια σας φίλοι μου!

Το φιλαράκι μου ο Σπανούλης είναι σκασμένος μετά το Game 3 και την άνετη επικράτηση της Ζαλγκίρις επί του Ολυμπιακού. Ο «γεράκος» γνωρίζει πολύ καλά πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που αντιδρά στα δύσκολα και δεν θα πέσει αμαχητί στο Game 4.

Δεν θα ρισκάρω να κοντράρω τους Λιθουανούς, οι οποίοι δείχνουν πιο έτοιμοι για την πρόκριση και επίσης δεν θέλω να τσακωθώ με τη Σβετλάνα που λατρέυει τον Σάρας. Θέλετε να με πετάξει έξω από το σπίτι; Eγώ όχι πάντως!

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Θα πάμε πιο χαλαρά και δεν θα δώσουμε σημείο, αλλά under. Μονόδρομος του Ολυμπιακού είναι να κρατήσει το ματς χαμηλά, αν θέλει να έχει τύχη να ισοφαρίσει τη σειρά. Δεν βλέπω να έχουμε ρεσιτάλ επίθεσης έτσι θα σας δώσω το υπέροχο under 149.5 (1.75).

Δεν θα γινόταν να ξεχάσω τον Παναθηναϊκό και τον γίγαντα Καλάθη που θα είναι άδικο να του πάρουν το βραβείο του MVP, αν οι πράσινοι δεν προκριθούν στο Final 4.

Το «τριφύλλι» το πάλεψε μέχρι τέλους στο Game 3 και θα μπορούσε να φύγει με το διπλό από τη Μαδρίτη. Θεωρώ πως η ομάδα του Πασκουάλ θα καταθέσει την ψυχή της στο παρκέ και θα δούμε άλλο ένα... θρίλερ.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Νικ ο αδερφός μου θα κάνει πάλι ματσάρα. Χρειάζεται μόνο να τον βοηθήσει κάποιος! Δεν βλέπω πως μπορεί να χαθεί το διπλό με +6.5. Εμπιστευτείτε με και δεν θα χάσετε.

Πάρτε πίτσες, μπύρες και ετοιμαστείτε να απολαύσετε ακόμα ένα φοβερό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Καλή τύχη σε όλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα