Τα ταξίδια δεν έχουν τελειωμό για τον γεροΓιοβάισα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Τα ταξίδια δεν έχουν τελειωμό για τον γεροΓιοβάισα!

bet365

O γεροΓιοβάισα θα ταξιδέψει σε Κάουνας και Μαδρίτη για τα ματς του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ενώ θα... χαζέψει λίγο με την μάχη της Λίβερπουλ με τη Ρόμα.

Γεια σας φίλοι μου.

Η Euroleague και πάλι στις επάλξεις, αφού έχουμε δράση με την 3η αγωνιστική των playoffs.

Έστειλα την Σβετλάνα στην Ρωσία για να μην με πρήζει και ξεκίνησα για το Κάουνας. Δεν γίνεται να μην ασχοληθώ με την μάχη του Ολυμπιακού (20:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά το break που έκανε η Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ. Περιμένω μια ματσάρα που θα έχει αρκετά υψηλό σκορ, παρόλο που ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει προβλήματα τραυματισμών.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Ο φίλος μου ο Σπανούλης θα με βοηθήσει σίγουρα να πάω ταμείο. Θα σκοράρει αρκετά, κάτι που θα κάνει και ο Πάνγκος. Έτσι είναι εξαιρετικό το over 149.5 (1.85).

Επειδή όμως θέλω να είμαι σωστός απέναντι σας θα σας αποκαλύψω τον αληθινό λόγο της παρουσίας μου στο Κάουνας. Πήγα για να δω από κοντά κάτι φίλες μου Λιθουανές. Αυτό σας παρακαλώ μην το πείτε στη Σβετλάνα. Είναι κρίμα να τη στεναχωρήσουμε.

Το πρόγραμμα για τον γεροΓιοβάισα θα έχει και ταξιδάκι στη Μαδρίτη. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο 1-1 με τη Ρεάλ και αν χάσει στο Game 3 (19:45, 25/4) θα δυσκολέψουν τα πράγματα. Πιστεύω στους παίκτες του Πασκουάλ.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μπορεί να είναι δύσκολο να φύγεις από τη Μαδρίτη με το διπλό, αλλά θεωρώ πως οι «πράσινοι» θα το παλέψουν μέχρι τέλους το ματσάκι. Έτσι θα πάμε στο διπλό με +6.5 στο 1.95.

Θα μπουν γκολάκια στο Άνφιλντ

Για να μην με πείτε και... μυρωδιά από μπάλα, θα σας δώσω και ένα άχαστο σημείο από την ματσάρα της Λίβερπουλ κόντρα στη Ρόμα. Οι δύο ομάδες παίζουν ωραία μπαλίτσα και εικάζω πως θα δούμε πολλά γκολ στο Άνφιλντ. Σίγουρα σε αυτό θα βοηθήσουν οι Σαλάχ και Τζέκο. Το over 3.5 έχει τη γλύκα του και δεν γίνεται να το αγνοήσω. Ωραίο το 2.20.

Καλή τύχη σε όλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα