Απολαμβάνει το... θρίλερ του ΣΕΦ ο γεροΓιοβάισα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Απολαμβάνει το... θρίλερ του ΣΕΦ ο γεροΓιοβάισα!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα θα βρεθεί στο ΣΕΦ για το Game 2 του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις και ποντάρει πως θα απολαύσει ένα πραγματικό... θρίλερ για άλλη μια φορά.

Γεια σας φίλοι μου!

Άλλη μια εβδομάδα γεμάτη Euroleague φτάνει στο τέλος της.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις (21:15) στο Game 2 της σειράς και ο γεροΓιοβάισα δεν θα μπορούσε να πάρει... απουσία από αυτό το ματς.

Έχω στείλει τη Σβετλάνα στη Ρωσία στα... πεθερικά μου και είμαι χαλαρός πλέον να απολαύσω μπασκετάκι.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Με εντυπωσίασαν οι Λιθουανοί στο πρώτο ματς. Μόνο ο φίλος μου ο Σπανούλης προσπαθούσε να... σώσει τον Ολυμπιακό από το... break. Τελικά δεν άντεξε.

Η ομάδα του Σφαιρόπουλου έχει χτυπηθεί από τραυματισμούς σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και δεν γινόταν να τη γλιτώσει τώρα.

Χωρίς Μιλουτίνοφ και πιθανόν χωρίς Παπανικολάου τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Περιμένω μια ντερμπάρα. Μίλησα με Σάρας και μου είπε πως οι παίκτες του θα μπουν πάλι σαν... καμικάζι.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο «γεράκος» θα δώσει μια συμβουλή στους καρδιακούς. Για την υγεία σας θα ήταν καλό να μην δείτε τα τελευταία λεπτά του ματς. Θα γίνει χαμός. Μου αρέσει το διπλό με +5.5 των Λιθουανών (1.75). Μην χάσετε την ευκαιρία.

Τέλος την γλύκα του έχει και το 1.72 που πληρώνει το under 152.5. Μην ξεχνάτε τις απουσίες του Ολυμπιακού φιλαράκια μου.

Καλή τύχη σε όλους. Μακάρι να φτάσουμε στο ταμειάκι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα