Πεταχτάρι αγάπη μου!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Πεταχτάρι αγάπη μου!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα μετά τα 2 σερί μπασκετικά ταμεία, θέλει να συνεχίσει να τρώει χαβιάρι με τα κέρδη και πιστεύει πως ο Ολυμπιακός θα παίξει ένα θρίλερ με την ΤΣΣΚΑ.

Γεια σας φίλοι μου!

Δεν έχετε παράπονο. Οι τσέπες σας είναι γεμάτες από τα δύο σερί ταμεία. Κερνάει κόσμο ο γεροΓιοβάισα με τις προβλέψεις του, αφού και χθες είχαμε το 2/2 στο ματς του Παναθηναϊκού.

Κατευθείαν μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ πήρα το ιδιωτικό μου τζετ και πέταξα για Μόσχα. Μην φοβάστε, πήρα και την Σβετλάνα μαζί μου. Νιώθω... άρρωστος μακριά από την πατρίδα και είπα να την επισκεφθώ για να μπορέσω να δω και από κοντά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ (19:00).

Όταν έφτασα στα κρύα της Ρωσίας, πήρα τηλέφωνο τον παλιόφιλο. Τον Νάντο Ντε Κολό ντε. Αρχικά του έδωσα τα συγχαρητήρια για το νικητήριο σουτ του με την Φενέρ και στη συνέχεια τον καλέσω σπίτι να τα πούμε και φυσικά να τα... πιούμε (φυσικά η Σβετλάνα ήταν κουρασμένη και την έστειλα για ύπνο).

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+).

Του έδωσε και κατάλαβε ο μπαγάσας. Kατέβαζε τις βότκες σαν νερό. Αλλά επειδή δεν είναι Ρώσος, αλλά Γάλλος παραπατούσε μετά από λίγα ποτηράκια. Ο «γεράκος» φυσικά δεν κατάλαβε τίποτα.

Λοιπόν ακούστε φίλοι μου. Δεν τον είδα καλά τον Νάντο λίγες ώρες πριν τη μάχη με τους Πειραιώτες. Δεν ξέρω πως θα πατάει στο παρκέ, αλλά τον πείραξε λίγο το ποτό.

Δύσκολα θα συνέλθει, ενώ είναι εξαιρετικά δύσκολο η ΤΣΣΚΑ να πάρει εύκολα το ματς με τον Ολυμπιακό. Πιθανό να ξυπνήσουν οι εφιάλτες από το πεταχτάρι της Πόλης και από τα μαγικά του Σπανούλη το 2015 και το 2017.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μου αρέσει πολύ το διπλό του Ολυμπιακού με +8.5 (1.87). Φέτος η ομάδα του Σφαιρόπουλου έχει κάνει διπλά στην έδρα της Φενέρ και της Ρεάλ. Κρατήστε την τελευταία πρόταση. Μπορεί να σημαίνει πολλά.

Όπως και το γεγονός πως ο Βασίλης Σπανούλης βλέπει ΤΣΣΚΑ και αφηνιάζει. Μπορεί να κάνει το ίδιο και σήμερα.

Καλή τύχη σε όλους και αν δεν το αντέχετε, κρατηθείτε μακριά από το ποτό. Όχι όπως ο Ντε Κολό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα