«Πράσινη» νίκη στην Γερμανία!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
«Πράσινη» νίκη στην Γερμανία!

bet365

O γερο-Γιοβάισα θα παίξει τα ρέστα του στο διπλό του Παναθηναϊκού μέσα στην έδρα της Μπάμπεργκ και ελπίζει πως η ομάδα του Πασκουάλ δεν θα τον απογοητεύσει.

Γεια σας φίλοι μου.

Ο γερο-Γιοβάισα δεν θέλει να σας αφήνει ποτέ με στεναχώρια και ψάχνει το ταμείο που γλυκαίνει και κάνει τα πάντα να μοιάζουν πιο όμορφα. Xθες κάναμε το 2/2 και το ίδιο θα επιχειρήσουμε για άλλη μια μέρα.

Το ματς που ξεχώρισε ο λάτρης της βότκας από την σημερινή βραδιά της Euroleague είναι αυτό του Παναθηναϊκού με την Μπάμπεργκ (21:00).

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Η ομάδα του Πασκουάλ θα κυνηγήσει μέχρι τέλους το πλεονέκτημα έδρας και για να μεγαλώσει τις πιθανότητες της θα πρέπει να δραπετεύσει με διπλό από την Γερμανία. Μέχρι στιγμής το σύνολο του Αντρέα Τρινκιέρι δεν εντυπωσιάζει, κάτι που φαίνεται από το ρεκόρ (7-13).

Το στοιχείο όμως που με πείθει να εμπιστευτώ παραπάνω τον Παναθηναϊκό, είναι οι 13 ήττες της παρέας του Ζήση στις αναμετρήσεις στην Euroleague, καθώς και η αστάθεια που παρουσιάζει στην απόδοση της.

Η ποιότητα του Παναθηναϊκού είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη της Μπάμπεργκ και θεωρώ πως το διπλό των «πρασίνων» με -2.5 είναι ένα μικρό δωράκι. Και θα ήταν λάθος σας αν δεν το ξετυλίξετε. Μπορεί να έχει τα θέματα του το «τριφύλλι» στα εκτός έδρας, αλλά ο σοβαρός Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την Μπάμπεργκ

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Aυτά από τον «γέρο» και ελπίζω να παρουσιαστεί όπως πρέπει η ομάδα του Πασκουάλ για να κεράσω ξανά εγώ τα σφηνάκια στην έξοδο σας το βράδυ. Ταμειάρα μυρίζω για άλλη φορά.

Καλή τύχη σε όλους. Μακάρι να τελειώσει με θετικό πρόσημο η εβδομάδα και να ετοιμαστούμε για νέες περιπέτειες στην επόμενη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα