Φουλ του άσσου για να μπει καλά το 2018!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Φουλ του άσσου για να μπει καλά το 2018!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα εμπιστεύεται την Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, βλέπει άσσο της Αρμάνι και παρακαλάει την Εφές να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

Γειά σας φίλοι μου!

Δεν είχα έμπνευση χθες και προτίμησα να απέχω, καθώς έτσι κι αλλιώς τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων με φόβιζαν, κάτι που αποδείχθηκε και στην πράξη. Ήττα ο Ολυμπιακός μέσα στη Λιθουανία, ίδιο αποτέλεσμα και για τον Παναθηναϊκό στην έδρα της Βαλένθια.

Σήμερα νιώθω έτοιμος να σας οδηγήσω εκεί που σας έχω συνηθίσει, δηλαδή στο ταμείο. Ο γερο-Γιοβάισα μελέτησε τα σημερινά ματσάκια της Euroleague παρέα με το τελευταία μπουκαλάκι Stoli που του έχει απομείνει και με αυτά που θα δώσει σήμερα, θα κεράσει πολλές μπουκαλάρες για τις επόμενες μέρες. Βέβαια θέλω την Πρωτοχρονιά να είστε καλά παιδιά και να πιείτε με μέτρο.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το παιχνίδι που ξεχώρισα από την αρχή είναι αυτό της Χίμκι με την Μπαρτσελόνα (19:00). Το σύνολο του Μπαρτζώκα δείχνει πολύ καλύτερη εικόνα στο παρκέ από αυτό που μας παρουσιάζουν οι Καταλανοί. Το 8-6 μέχρι τώρα λέει πολλά σε σχέση με το 4-10. Επιπλέον οι Ρώσοι έχουν 3 νίκες στα τελευταία 5 ματς, τη στιγμή που οι αντίπαλοι τους προέρχονται από 5 σερί ήττες. Ο άσσος της Χίμκι με -3.5 (1.75) είναι ένα μικρό δωράκι που θα πρέπει να ξετυλίξεται μέρες που είναι. Δεν χάνονται αυτές οι ευκαιρίες.

Στο Μιλάνο η Αρμάνι υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Ιταλοί, τους οποίος ευχαριστούμε για τα μακαρόνια και τις πίτσες (να με συμπαθάτε αλλά έχω μια μικρή λιγούρα γιατί έχω αρχίσει διατροφή και περνάω δύσκολα) ξέρουν να πέρνουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε ομάδες που είναι του... χεριού τους, απέναντι σε αυτούς που δεν προέρχονται από το πάνω ράφι της Euroleague. Έτσι και εδώ θα πάμε στον άσσο με το μικρό handicap στο -3.5 (1.75).

Νόμιμο στοίχημα με δυνατότητα Cash-Out*, live streaming* και καθημερινές προσφορές* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μπορεί να σας έχω καλομάθει με τις δυάδες που σας στέλνουν στο ταμείο, αλλά σήμερα το μενού έχει τριαδούλα, Αλάνια κλείνω με το ματς της Εφές κόντρα στην Μπάμπεργκ. Δύο ομάδες που δεν μου έχουν δείξει πολλά. Οι Τούρκοι φιγουράρουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά παίζουν στην έδρα απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν τρομάζει. Ξέρω πως κρύβει ρίσκο η επιλογή, όμως η ζωή αγαπητοί μου θέλει ρίσκο. Και ο λάτρης της βότκας είναι έτοιμος να το πάρει. Ο άσσος της Εφές με -2.5 στο 1.75 πληρώνει καλά και εκεί θα ρίξω κάτι ψιλά.

Αυτά από μένα φίλοι μου. Καλή τύχη σε όλο τον κόσμο και μακάρι το 2018 που θα έρθει σε λίγες μέρες να φέρει στη ζωή του καθενός αυτό που πραγματικά θα τον κάνει ευτυχισμένο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα