«Θρίλερ» στο ΣΕΦ και στο τέλος... Ολυμπιακός!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
«Θρίλερ» στο ΣΕΦ και στο τέλος... Ολυμπιακός!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα ψάχνει το δεύτερο σερί ταμείο και πιστεύει πως στο ΣΕΦ θα δούμε ένα «θρίλερ», με τον Ολυμπιακό να χαμογελάει στο τέλος και την ΤΣΣΚΑ να κλαίει.

Γεια σας φίλοι μου!

Οι τσέπες σας έχουν γεμίσει επικίνδυνα από τα ταμειάκια που σας οδηγεί ο γερο-Γιοβάισα. Χθες πέρασαν και οι δύο επιλογές του λάτρη της βότκας στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι.

Σήμερα το μενού περιλαμβάνει την άλλη ελληνική ομάδα της Euroleague, τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου κοντράρεται με την ΤΣΣΚΑ (21:00) του Ιτούδη. Η αλήθεια είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει τον αέρα των Ρώσων ειδικά αν μιλάμε για Final 4 και τελικούς. Σίγουρα αυτό θα παίξει τον ρόλο του, παρόλο που έχουμε μπροστά μας ένα ματς της regular season.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Mπορεί να με προβληματίζει λίγο ο τραυματισμός του Πρίντεζη, ο οποίος δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα αγωνιστεί, αλλά θεωρώ πως το ματς θα πάει στον άσσο ακόμα και αν λείψει ο υπαρχηγός των Πειραιωτών.

Eντάξει λογικό να θεωρούν οι bookers φαβορί την ΤΣΣΚΑ και να το δείχνουν στις αποδόσεις, όμως όταν βρίσκω τον άσσο του Ολυμπιακού στο 2.40, δεν γίνεται να τον αγνοήσω. Στο ΣΕΦ γίνεται ο αγώνας και το σύνολο του Σφαιρόπουλου δεν έχει χάσει μέχρι τώρα σε αυτό το γήπεδο, παρά μόνο από τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί η ΤΣΣΚΑ να έχει 4 σερί νίκες, όμως και οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από 5 θετικά αποτελέσματα στα τελευταία 6 ματς. Μοναδική ήττα εκείνη η... αυτοκτονία της προηγούμενης αγωνιστικής με την Μπάμπεργκ. Ο... γεράκος θα εμπιστευτεί τους παίκτες του Σφαιρόπουλου και ειδικότερα τον Βασίλη Σπανούλη και θα ποντάρει στον άσσο στο 2.40. Εκπληκτική απόδοση!

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Επίσης δεν πιστεύω πως θα ανοίξει πολύ το ματς. Δεν θεωρώ πως θα πάει σε υψηλό σκορ, έτσι θα ρίξω και κάτι ψιλά στο under 160.5 (1.63). Και για τους τολμηρούς προτείνω τη νίκη του Ολυμπιακού με 1-5 πόντους σε απόδοση 5.25. Όπως είπα και στην αρχή περιμένω... θρίλερ στο ΣΕΦ!.

Καλή τύχη σε όλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα