Το ΟΑΚΑ οδηγεί στο 7/7 τον Παναθηναϊκό!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Το ΟΑΚΑ οδηγεί στο 7/7 τον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα πιστεύει πολύ στην νίκη του Παναθηναϊκόυ επί της Μακάμπι, αφού το ΟΑΚΑ είναι φέτος ένα απόρθητο «κάστρο» και θα ποντάρει τα ρέστα του στην ομάδα του Πασκουάλ.

Γεια σας φίλοι μου.

Ο γερο-Γιοβάισα περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague και δεν θα μπορούσε να απέχει από τις καθιερωμένες στοιχηματικές προβλέψεις.

Η δράση ξεκινά την Τρίτη και ο λάτρης της βότκας θα ασχοληθεί με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι (21:15) στο ΟΑΚΑ για την 13η αγωνιστική της Euroleague. Δεν γίνεται να παραβλέψω τη δυναμική που δίνει το ΟΑΚΑ στην ομάδα του Πασκουάλ. Οι «πράσινοι» μετρούν μέχρι στιγμή 6 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην έδρα τους και την έχουν μετατρέψει σε «φρούριο» που λυγίζει όποιον το επισκέπτεται,

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Από την άλλη οι Ισραηλινοί έχουν 3 νίκες και 3 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια, όμως σε κανένα σημείο της σεζόν δεν έχουν δείξει πως μπορούν να φύγουν με το διπλό από μια τόσο «καυτή» έδρα όπως το ΟΑΚΑ. Η απουσία του Καλάθη δεν νομίζω πως θα στοιχίσει στον Παναθηναϊκό και έτσι θα ψάξω την επιλογή που θα σας στείλει στο ταμείο. Μου αρέσει ο άσσος των «πρασίνων» με -5.5 σε απόδοση 1.75 και θα σας συμβούλευα να με εμπιστευτείτε.

Άλλο ένα σημείο που μου κάνει κλικ είναι το over 155.5 πόντοι στο ματς. Θεωρώ πως θα πάει ψηλά το σκορ, ακόμα και με την απουσία του ηγέτη των γηπεδούχων. Το 1.70 είναι ια απόδοση που έχει ενδιαφέρον και με δελεάζει. Αλάνια μου σας κλείνει το μάτι δεν το βλέπετε;

Νόμιμο στοίχημα με δυνατότητα Cash-Out*, live streaming* και καθημερινές προσφορές* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Tέλος τώρα που λείπει ο Καλάθης, πιστεύω πως ο Ρίβερς θα βγει μπροστά και θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό. Δύσκολο να βάλει πάλι 6 τρίποντα, αλλά έχει μεγάλες πιθανότητες να κάνει άλλο ένα σπουδαίο ματς.

Καλή επιτυχία φίλοι μου. Εύχομαι να σας κρατήσω μακριά από τον καταραμένο κουβά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα