Προβλέπω ήττα στο ΣΕΦ κύριε Ντόντσιτς!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Προβλέπω ήττα στο ΣΕΦ κύριε Ντόντσιτς!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα ποντάρει στον άσσο του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ, ενώ δεν βλέπει τον τρόπο που η Μπαρτσελόνα μπορεί να κερδίσει την Φενέρμπαχτσε.

Kαλησπέρα φίλοι μου!

Δεν νομίζω να είστε δυσαρεστημένοι με τις προβλέψεις του γερο-Γιοβάισα τον τελευταίο καιρό. Έχουμε μοιράσει χαβιάρι στον κόσμο, έχουμε χαρίσει μπουκαλάκι βοτκίτσα, ουϊσκάκι ή οτι άλλο τραβάει η όρεξη σας. Μετράμε 11/13 και ελπίζω σήμερα που είναι βραδιά Euroleague να μεγαλώσουμε αυτό το σερί.

Tο ματς που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτό του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ στο ΣΕΦ (21:00). Η ομάδα του Σφαιρόπουλου βρίσκεται σε πολύ καλό... φεγγάρι τον τελευταίο καιρό, αφού μετρά 4 σερί νίκες. Μάλιστα οι 3 από αυτές είναι εκτός έδρας κόντρα σε Φενέρ, Αρμάνι και Βαλένθια. Οι «ερυθρόλευκοι» αγνοούν την ήττα στη διοργάνωση από την 6η αγωνιστική τότε που ο Παναθηναϊκός είχε φύγει με το διπλό από το ΣΕΦ με 62-70.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Από την άλλη οι Μαδριλένοι βρίσκονται σε μια κρίση αγωνιστικά, καθώς έχουν χάσει τα 3 εκ των 4 τελευταίων ματς και αυτό λέει πολλά για μια ομάδα που έχει ως στόχο την πρόκριση το Final 4 και τον τίτλο. Ο διασυρμός από την Μπασκόνια σίγουρα προβληματίζει τον Λάσο και τους παίκτες του. Αλάνια μου πιστεύω πως ο Ολυμπιακός σήμερα εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει το ματσάκι. Από το ΣΕΦ περνάς μόνο αν ματώσεις και η Ρεάλ των τελευταίων εβδομάδων δεν εμπνέει καμιά σιγουριά.

Άρα ο... γέρος επιλέγει τον άσσο των Πειραιωτών με -2.5 (1.75) για να σας κάνει ένα μικρό δωράκι. Περιμένω ο Βασίλης Σπανούλης να είναι καθοριστικός στην αναμέτρηση, ειδικά αν αυτή είναι ντέρμπι μέχρι τα τελευταία λεπτά. Λυπάμαι που δεν μπορώ να στηρίξω τον απολαυστικό Λούκα Ντόντσιτς!

Το άλλο παιχνιδάκι που θα ρίξουμε κάτι ψιλά είναι η μάχη της Μπαρτσελόνα με τη Φενέρ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έδειξαν χαρακτήρα μετά την ήττα τους από τον Ολυμπιακό στην 7η αγωνιστική και αντέδρασαν με τον καλύτερο τρόπο. Από εκείνο το ματς μετράνε 3 σερί νίκες, με το σπουδαίο διπλό μέσα στη Ρωσία επί της ΤΣΣΚΑ να ξεχωρίζει.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ρίχνοντας μια ματιά στις αποδόσεις, είδα το διπλό των Τούρκων στο 1.90. Είναι τόσο ωραία απόδοση. Τεράστια ευκαιρία να βρεις την Φενέρ σε μια τόσο δελεαστική απόδοση απέναντι σε μια ομάδα που δεν είναι και από τις πιο σταθερές της διοργάνωσης. Οι Καταλανοί δεν έχουν εντυπωσιάσει μέχρι τώρα και το ρεκόρ τους είναι στο 4-6. Μετρούν 3 νίκες και 3 ήττες στα τελευταία 6 ματς και δεν έχουν ανακαλύψει τον τρόπο που θα τους επιτρέψει να χτίσουν ένα σερί νικών. Ας μην σας κουράσω άλλο. Δεν γίνεται να προσπεράσετε το διπλό της Φενέρ στο 1.90. Μην κάνετε το λάθος και αφήσετε το... πουλάκι να πετάξει.

Αυτά από μένα. Eύχομαι να εμπιστευτείτε τον λάτρη της βότκας. Άλλωστε στα μπασκετικά προγνωστικά έχουμε 6/7 τον τελευταίο καιρό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα