«Πληγώνει» τον Έρικ Γκριν ο Ολυμπιακός!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
«Πληγώνει» τον Έρικ Γκριν ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα παίζει τα... ρέστα του στο διπλό του Ολυμπιακού κόντρα στη Βαλένθια, ενώ βλέπει άνετη νίκη της Χίμκι.

Γεια σας φίλοι μου!

Για άλλη μια εβδομάδα ο γερο-Γιοβάισα θα ασχοληθεί με την αγαπημένη του Euroleague. Το σημερινό μενού περιλαμβάνει 5 αναμετρήσεις, όμως ο... γέρος θέλει να σας πληρώσει.

Για αυτό το λόγο θα ρίξει άκυρο στις 3 από αυτές για να φτιάξει την όμορφη δυαδούλα του που θα σας στείλει στο ταμείο.

Η πρώτη επιλογή μου είναι το διπλό του Ολυμπιακού μέσα στην έδρα της Βαλένθια (21:30) και του παλιού γνώριμου του, Έρικ Γκριν, αφού το 2.00 με τρελαίνει σαν απόδοση και δεν μπορώ να το αγνοήσω.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Η Βαλένθια βρίσκεται σε τραγική κατάσταση στη διοργάνωση, αφού μετράει 5 σερί ήττες, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έχασε ένα δικό της ματς από την Μπάμπεργκ. Επίσης η... λατρεία που ακούει στο όνομα Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς δεν θα αγωνιστεί στο ματς, κάτι που θα δυσκολέψει το έργο των Ισπανών κάτω από τους δύο ρακέτες. Έτσι περιμένω ένα... πάρτι του Άγιου Γεώργιου του Πρίντεζη, ενώ η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη θα είναι μια ένεση ψυχολογίας για τους Πειραιώτες

Το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου προέρχεται από 3 σερί νίκες στη διοργάνωση, ενώ στα δύο τελευτάια του ταξίδια, έφυγε με το διπλό από Πόλη και Μιλάνο. Σας ξαναλέω αλάνια μου, το 2.00 είναι ένα δωράκι. Μην το αφήσετε να σας ξεφύγει.

Αφήνω τους «ερυθρολεύκους», αλλά θα πάω σε ένα πρώην προπονητή της ελληνικής ομάδας. Θα στηρίξω τον Γιώργο Μπαρτζώκα και την Χίμκι, παρά το σοκ που υπέστη μετά το σοβαρό πρόβλημα του Τόμας Ρόμπινσον. Μπορεί οι Ρώσοι να έχουν 3 ήττες στα τελευταία 4 ματς, όμως μέχρι στιγμής δείχνουν μεγαλύτερη σταθερότητα από την Μπάμπεργκ στα 9 πρωτα παιχνίδια στη διοργάνωση.

Ακόμα καλύτερες αποδόσεις παίζουν εδώ (21+)

Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα του Νίκου Ζήση, αλλά δεν θα μπορέσω να τη στηρίξω. Κι ας μου αρέσουν οι φοβερές ανατροπές που κάνει κόντρα σε Βαλένθια και Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι έχουν ανάγκη ένα θετικό αποτέλεσμα μετά από καιρό και θεωρώ πως κόντρα στο σύνολο του Τρινκιέρι θα ξεσπάσουν. Για αυτό τον λόγο θα παίξω κάτι ψιλά στον άσσο της Χίμκι με -5.5 (1.75).

Μακάρι να μείνουμε μακρία από τον κουβά φίλοι μου. Πάμε λοιπόν για το 2/2 που θα με ανεβάσει λίγο στην εκτίμηση σας. Φιλιά σε όλους. Ήρθε η ώρα να πάω να πιω κάτι κρασάκια σε ένα κουτουκάκι που έχω ανακαλύψει τον τελευταίο καιρό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα