«Ψωνίζει» διπλό στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
«Ψωνίζει» διπλό στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο γερό-Γιοβάισα βάζει τα... ρέστα του στο διπλό του Ολυμπιακού στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι, ενώ πιστεύει στους άσσους της Ζαλγκίρις και της Μπάμπεργκ.

Γεια σας φίλοι μου!

Για άλλη μια φορά ο γερο-Γιοβάισα δεν μπόρεσε να κρατηθεί μακριά από τα ματς της Euroleague. Μπορεί να μην έχουμε «διαβολοβδομάδα» αυτή τη φορά, αλλά η ένατη αγωνιστικής της Euroleague περιλαμβάνει πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Ο... γέρος θα ασχοληθεί με τρεις σημερινές αναμετρήσεις που ξεχώρισε, στοχεύοντας στο ταμείο. Πρέπει να σας κεράσω κανά σφηνάκι αλάνια μου, δεν θέλω να σας απογοητεύω.

Στο Μιλάνο η Αρμάνι υποδέχεται τον Ολυμπιακό (23/11, 21:45). Μπορεί οι Ιταλοί να προέρχονται από 2 σερί νίκες στη διοργάνωση, όμως η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα από την Αρμάνι, κάτι που φαίνεται τόσο στο ρεκόρ (3-5 οι Ιταλοί, 6-2 ο Ολυμπιακός), όσο και από το μπάσκετ που έχουν παίξει οι δύο σύλλογοι μέχρι στιγμής. Το διπλό του Ολυμπιακού μου αρέσει πάρα πολύ, όμως επειδή είμαι άνθρωπος των ρίσκων θα επιλέξω κάτι πιο δύσκολο. Αλάνια ποντάρετε στο διπλό με -3.5 στο 1.80. Oι φιλοξενούμενοι έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα από τις δύο νίκες με Φενέρ και Ερυθρό Αστέρα και θεωρώ πως θα τριτώσουν οι χαρές για αυτούς.

Ακόμα καλύτερες αποδόσεις παίζουν εδώ (21+)

Ενδιαφέρον ματς γίνεται και στο Κάουνας. Εκεί η Ζαλγκίρις κοντράρεται με την Εφές (23/11, 20:00). Οι Λιθουανοί βρίσκονται στο 4-4 και έχουν 1-2 εντός έδρας, ενώ η Εφές προέρχεται από 2 σερί εκτός έδρας νίκες με Μπάρτσα και Μακάμπι. Μπορεί οι Τούρκοι να δείχνουν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο στα εκτός έδρας, όμως από την αρχή της σεζόν το σύνολο του Σάρας έχει δείξει καλύτερα στοιχεία. Τους πιστεύω πολύ φέτος τους Λιθουανούς και για αυτό θα προτείνω τον άσσο με -2.5 (1.87).

Tέλος θα ρίξουμε και κάτι ψηλά στη Μπάμπεργκ του Τρινκιέρι και του Νίκου Ζήση. Οι Γερμανοί έχουν 4 νίκες και 2 ήττες στα τελευταία ματς, δείχνοντας πως έχουν συνέλθει από το κακό ξεκίνημα τους. Από την άλλη η Βαλένθια είναι σε τραγική κατάσταση, καθώς έχει 4 σερί ήττες. Επίσης δυσκολεύεται πολύ όταν αναγκάζεται να παίξει μακριά από την έδρα της, αφού μετράει 4 ήττες σε 5 ματς. Ο άσσος με -2.5 της Μπάμπεργκ (1.87) είναι ένα δωράκι. Απλά θα πρέπει να το ξετυλίξετε.

Αυτή ήταν η τριαδούλα φίλοι μου. Ελπίζω να σας κρατήσω μακριά από τους κουβάδες!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα