Ξεκούραστος άσσος στο ΣΕΦ!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ξεκούραστος άσσος στο ΣΕΦ!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα περιμένει να δει μια εύκολη νίκη του Ολυμπιακού, αποφεύγει το ΤΣΣΚΑ-Φενέρ, ενώ εμπιστεύεται τους γηπεδούχους στην 8η αγωνιστική της Euroleague.

Γεια σας φίλοι μου!

Τελευταία μέρα της «διαβολοβδομάδας» η σημερινή και ο γερο-Γιοβάισα δεν θα μπορούσε να απέχει από άλλη μια γεμάτη βραδιά Euroleague. To σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 αναμετρήσεις, αλλά ο λάτρης της βότκας δεν είχε πολύ καιρό να ξεσκονίσει και τα 4 ματς, αφού έπινε κάτι σφηνάκια χθες και το κεφάλι του ακόμα γυρίζει. Tίποτα δεν έπινα, ψέματα σας λέω, απλά δεν θέλω να ακουμπήσω το ΤΣΣΚΑ-Φενέρ για ευνόητους λόγους.

Έτσι λοιπόν διάλεξε μια τριαδούλα πολλά υποσχόμενη. Ταμειάκι θέλω να σας στείλω αλάνια μου. Έτσι θα ξεκινήσω με ένα σημείο που βγάζει μάτια.

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (21:00), με την ψυχολογία των «ερυθρολεύκων» να είναι στα ύψη μετά το μεγάλο διπλό μέσα στην Τουρκία επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου έχει δείξει καλό πρόσωπο στα εντός έδρας παιχνίδια, εκτός από το ματς με τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη οι Σέρβοι δυσκολεύονται πάρα πολύ στα ταξίδια τους, αφού μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει εκτός έδρας νίκη

Έτσι σήμερα θεωρώ πως οι Πειραιώτες θα έχουν εύκολο έργο. Περιμένω έναν εύκολο άσσο του Ολυμπιακού. Έτσι θα σας δώσω το «δωράκι» με τον άσσο με -9.5 (1.60 στη bwin). Δεν δίνω καμιά τύχη στον Ερυθρό Αστέρα στο σημερινό ματς. Η νίκη κόντρα στη Φενέρ ήταν μια ένεση ψυχολογίας για τους παίκτες του Σφαιρόπουλου.

Το δεύτερο σημείο που μου αρέσει είναι ο ασσος της Αρμάνι (21:45) με -2.5 (1.75 στη bwin). Οι Ιταλοί έρχονται από την επική νίκη κόντρα στη Βαλένθια στην δεύτερη παράταση. Μάλιστα σε εκείνο το ματς έχαναν για 17 πόντους στο 26', αλλά κατάφεραν και γύρισαν το ματς. Στον αντίποδα τα δύο διπλά της Μπάμπεργκ στη διοργάνωση, αλλά και η απίστευτη ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με τρομάζουν. Αλλά θεωρώ πως το διπλό της Αρμάνι στη Βαλένθια ήταν ένα αποτέλεσμα που μπορεί να αλλάξει την ιστορία για την παρουσία των Ιταλών στη φετινή Euroleague. O Κέρτις Τζέρελς έδειξε αγριεμένος άλλωστε στην επιστροφή του. Η ψήφος μου πάει στα μακαρόνια και στις πίτσες. Λατρεύω ιταλική κουζίνα. Συγγνώμη Νίκο Ζήση.

Τελευταία πρόταση μου είναι ο άσσος με -4.5 της Μπάρτσα κόντρα στη Βαλένθια (22:00). Και οι δύο ομάδες είχαν τη νίκη στα χέρια τους και την έχασαν την προηγούμενη αγωνιστική, αφού οι αντίπαλοι τους έκαναν τρελές ανατροπές. Θα εμπιστευτώ όμως τους ανανεωμένους φετινούς Καταλανούς, αφού η ομάδα του Βιντορέτα δεν με εμπνέει καθόλου όταν αναγκάζεται να παίξει μακριά από την έδρα της.

Μακάρι οι προτάσεις αυτές να σας οδηγήσουν στο ταμείο. Να τον ακούτε τον γερο-Γιοβάισα, ξέρει αυτός!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα