Euroleague, αγάπη μου γλυκιά!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Euroleague, αγάπη μου γλυκιά!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα θα απολαύσει την πρεμιέρα της Euroleague, περιμένοντας να δει νίκη του Ολυμπιακού και το… θρίλερ της Βαρκελώνης.

Γεια σας φίλοι μου!

Η Euroleague ένωσε τις δυνάμεις της με το gazzetta.gr και ο γερο-Γιοβάισα πετάει από τη χαρά του γι αυτή τη συνεργασία.

Πρεμιέρα λοιπόν σήμερα (12/10) και το πρόγραμμα περιλαμβάνει 5 ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ο λάτρης της βότκας όμως ξέρει να μυρίζεται που είναι οι ευκαιρίες στοιχηματικά και για αυτό θα ασχοληθεί με 3 από αυτές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται στην έδρα της Εφές (20:00) χωρίς τον Γιουλ βέβαια που θα χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν, όμως θα έχει στις τάξεις της τον φοβερό και τρομερό Λούκα Ντόντσιτς. Πέρυσι η διαφορά των δύο μεγάλων ήταν μεγάλη, όμως αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή και οι σύλλογοι δεν έχουν δείξει δείγματα γραφής στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά οι Μαδριλένοι φαντάζουν ως το ακλόνητο φαβορί για το διπλό.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Ολυμπιακός – Μπασκόνια. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Δεν βλέπω πως οι Τούρκοι μπορούν να κοντράρουν τους Ισπανούς και θα επιλέξω το διπλό της Ρεάλ με -3.5 (1.67) στην sportingbet για να ανεβάσω λίγο την απόδοση. Ας με συγχωρέσει ο κύριος Περάσοβιτς, αλλά δεν θα μπορέσω να τον στηρίξω όσο και αν τον πάω προπονητικά.

Ας πάμε λίγο και στην Γερμανία. Εκεί η Μπάμπεργκ θα κοντραριστεί με την Μακάμπι (21:00). Η «ομάδα του λαού» δεν με εντυπωσίασε με τις κινήσεις της, ενώ οι γηπεδούχοι έβαλαν στο δυναμικό τους τους σημαντικούς Μίτροβιτς, Χάκετ και Χίκμαν. Νικό Ζήση θα σε εμπιστευτώ φίλε μου και ελπίζω πως δεν θα με απογοητεύσεις. Θεωρώ πως το σύνολο του Τρινκιέρι θα εκμεταλλευτεί την έδρα του και θα φτάσει στην επικράτηση. Αλάνια μου ο άσσος με -1.5 στη sportingbet είναι δωράκι και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ξετυλίξετε.

Όσο για το ματς του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια (21:00) θα ταχθώ υπέρ της ελληνικής ομάδας. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου έχασε το ματς μέσα από τα χέρια της κόντρα στον Παναθηναϊκό και απέναντι στους Βάσκους θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να αρχίσει με το… δεξί την διοργάνωση. Το Ηράκλειο του… πάει και άποψη του «γέρου» είναι πως οι περσινοί φιναλίστ θα επικρατήσουν ακόμα και χωρίς τους Σπανούλη και Ρόμπερτς. Η Μπασκόνια δεν βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι, κάτι που φαίνεται και από το ξεκίνημα στην Liga Endesa (1 νίκη και 2 ήττες). Θα στραφώ λοιπόν στον άσσο με -4.5. Πόσο υπέροχο είναι το 1.67. Για τους τολμηρούς θα πρότεινα και τον άσσο με -6.5 στο 1.97.

Ελάτε το μπουκαλάκι βότκα είναι κοντά, με το ταμείο που θα σας στείλω. Θα κλείσω με τον θριαμβευτή του ντέρμπι των «αιωνίων», Παναθηναϊκό. Δύσκολη αποστολή στην Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα (13/10, 22:00) που φέτος φιλοδοξεί να αφήσει πίσω της την περσινή καταστροφική χρονιά. Οι πράσινοι έχουν την ψυχολογία στα ύψη μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και θεωρώ πως θα βγάλουν το… λάδι στους Καταλανούς. Θα είναι δύσκολο να φύγουν με το διπλό, όμως δεν θα είναι και καθόλου εύκολο να χάσουν με μεγάλη διαφορά. Αντιθέτως πιστεύω πως θα παλέψουν το ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό. Προβλέπω ένα «θρίλερ» και έτσι επιλογή μου είναι το 2 με +6.5 στο 1.70 (sportingbet). H τετραδούλα μου συμπληρώθηκε λοιπόν.

Ήρθε η ώρα να σας αφήσω γιατί γουργουρίζει το στομάχι μου και έχω βρει ένα... ελπιδοφόρο σουβλατζίδικο που πρέπει να εξερευνήσω. Δεν χάνονται αυτές οι ευκαιρίες.

Καλή τύχη σε όλους και μην ξεχνάτε πως την άλλη εβδομάδα ξεκινά και το αγαπημένο μου ΝΒΑ. Δηλαδή ετοιμαστείτε για φρέσκο γερό-Γιοβάισα που θα… ξεψαχνίσει τις ευκαιρίες από τα ματς της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα