Το κάλεσμα του Χρυσικόπουλου: «Ελάτε όλοι να παίξουμε τουρνουά 3ΟΝ3»

Gazzetta team
Το κάλεσμα του Χρυσικόπουλου: «Ελάτε όλοι να παίξουμε τουρνουά 3ΟΝ3»

bet365

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος απένειμε το δικό του κάλεσμα για το τουρνουά 3ΟΝ3 «Τάπα στη βία και το ρατσισμό» το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

Ο διεθνής φόργουορντ του ΠΑΟΚ ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ ότι «ο ελληνικό μπάσκετ γιορτάζει εφέτος για τα 100 χρόνια απο τη γέννηση του και η Θεσσαλονίκη ως μπασκετομάνα, έχει την τιμητική της. Το τουρνουά 3on3 που θα γίνει, είναι μια υπέροχη εκδήλωση, στην οποία μπορεί να πάρει μέρος οποίος θέλει, ανεξάρτητα από την ηλικία του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα γίνει για μια ακόμη χρόνια εδώ και είμαστε σίγουροι, ότι και εφέτος, θα στεφθεί με επιτυχία» και κατέληξε: «Καλούμε όλους τους φίλους του μπάσκετ, και όχι μόνο, να έρθουν και να παίξουμε όλοι μαζί. Είναι απο τις λίγες εκδηλώσεις, όπου ο κόσμος έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί απέναντι σε επαγγελματίες παίκτες».

Όπως ανέφερε ο ΠΣΑΚ «τα εφετινά τουρνουά λοιπόν, θα εχουν εορταστικό χαρακτήρα, λόγω της συμπλήρωσης των 100 χρόνων απο τη γέννηση του ελληνικού μπασκετ.

Συμπαίκτες του ΠΣΑΚ εφέτος στη διεξαγωγή των 3ΟΝ3 streetball, τα οποία θα γίνουν για μια ακόμη φορά υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, θα είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι κατά τόπους Δήμοι, οι τοπικές Ενώσεις (ΕΚΑΣΘ, ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΚ), οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, η ΧΑΝΘ και ο ΟΣΕΚΑ.

Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα εφετινά τουρνουά είναι:

11-12 Μαΐου - Θεσσαλονίκη

8-9 Ιουνίου - Χαϊδάρι

22-23 Ιουνίου - Γαλάτσι

29-30 Ελευσίνα (Μαγούλα)

6-7 Ιουλίου - Χάνια

Οι εγγραφές συνεχιζονται και για να δηλώσετε συμμετοχή, θα πρέπει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας (www.psak.gr) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα δείτε στην πρώτη σελίδα.

Να υπενθυμίσουμε, ότι οι συμμετοχές είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορεί να πάρει μέρος όποιος επιθυμεί.

Για μια ακόμη χρόνια θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα, για τα κοινωνικά παντοπωλεία και φαρμακεία των παραπάνω Δήμων».

 

Τελευταία Νέα