Παπανικολάου και Κεντρική Κλινική Αθηνών βοηθούν ανθρώπους που το έχουν ανάγκη! (pic)

Gazzetta team
Παπανικολάου και Κεντρική Κλινική Αθηνών βοηθούν ανθρώπους που το έχουν ανάγκη! (pic)

bet365

Άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες ή δεν έχουν πρόσβαση σε καλούς γιατρούς θα βοηθήσει ο Δημήτρης Παπανικολάου, σε συνεργασία με την Κεντρική Κλινική Αθηνών!

Ο πάλαι ποτέ διεθνής παίκτης, μετά από συνάντησή του με την εκπρόσωπο της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, Θεοδώρα Παπαγιαννοπούλου, ενημέρωσε μέσω instagram πως θα βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη για ιατρική περίθαλψη, αλλά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα γι' αυτό.

Το σημαντικό του μήνυμά:

«ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ .

Σήμερα είχα τη χαρά να συναντηθώ με την εκπρόσωπο της κεντρικής κλινικής Αθηνών Κα Παπαγιαννοπούλου, ώστε να ενημερώθω για τις υπηρεσίες της ως άνω κλινικής.

Στη διάρκεια της συνάντησης αυτής εκτός από τη διαπίστωση μου πως πρόκειται για ένα ερευνητικό και θεραπευτικό κέντρο με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, μετά από μια σύντομη ξενάγηση στους χώρους του νοσοκομείου, διαπίστωσα ότι απαρτίζεται από καταρτισμενο και πολύ ευγενικό ιατρικό επιτελείο πολύ φιλικό προς τον ασθενή.

Η κεντρική κλινική Αθηνών λοιπόν καλύπτει μια ευρεία γκάμα προβλημάτων σε 24ωρη βάση.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

Αν κάποιος φίλος ή φίλη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Ή ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ και αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, με πλήρη εχεμύθεια από πλευράς μου, να μη διστάσει να μου στείλει μήνυμα.

Σας ευχαριστώ».

 

Τελευταία Νέα