Η Κάλυμνος αποθέωσε τον Διαμαντίδη! (pics)

Gazzetta team
Η Κάλυμνος αποθέωσε τον Διαμαντίδη! (pics)

bet365

Με εντυπωσιακό τροπο ολοκληρώθηκε το «3on3» της ΕΑ Καλύμνου καθώς το «παρών» έδωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης και αποθεώθηκε από τους κατοίκους του νησιού.

Μία μεγάλη κι ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά της ΕΑΚΑ την τελευταία ημέρα του «3on3» καθώς στο νησί των «σφουγγαράδων» βρέθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης! Περισσότερα από 200 παιδιά, γονείς και απλοί κάτοικοι της Καλύμνου αποθέωσαν τον «3D» του ελληνικού μπάσκετ που έγραψε την δική του ιστορία με την φανέλα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας. Τον Διαμαντίδη υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΕΑΚΑ Γιάννης Καρδούλιας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου όπου τον βράβευσαν για την τεράστια προσφορά του στο μπάσκετ.

«Βλέπω πολλά παιδιά που παίζουν μπάσκετ εδώ και το πιο ευχάριστο είναι να έχουμε παιδικά χαμόγελα. Το σημαντικό είναι να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε και να περνάμε καλά. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα, οπότε πρέπει να μάθουμε να συνεργαζόμαστε και να συγχωρούμε τον συμπαίκτη μας στα λάθη του», είπε στα παιδιά ο Διαμαντίδης και πρόσθεσε: «Μέσα από το μπάσκετ έκανα πολλές φιλίες που κρατούν μέχρι τώρα και το θεωρώ από τα πιο σημαντικά πράγματα. Είμαι ευλογημένος που έζησα όλη αυτή την εμπειρία και έπαιξα σε αυτό το επίπεδο αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει ότι πέρασα καλά. Γι’ αυτό κι εσείς πρέπει να το απολαύσετε».

Όπως ήταν φυσικό ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα, να βγαίνει φωτογραφίες και να δίνει πολύτιμες συμβουλές στα παιδιά ενώ στη συνέχεια βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν. Μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν για την ΕΑΚΑ ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο, χάρη στην παρουσία ενός αθλητή που έβαλε την «σφραγίδα» του στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, τον κορυφαίο Δημήτρη Διαμαντίδη.

 

Τελευταία Νέα