Εθνική: «Κόπηκαν» Αθηναίου, Μποχωρίδης, Μουράτος και Χουγκάζ

Εθνική: «Κόπηκαν» Αθηναίου, Μποχωρίδης, Μουράτος και Χουγκάζ

Εθνική: «Κόπηκαν» Αθηναίου, Μποχωρίδης, Μουράτος και Χουγκάζ

bet365

Η Εθνική ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις την Τρίτη 22/6 δίχως τους Γιάννη Αθηναίου, Λευτέρη Μποχωρίδη, Βασίλη Μουράτο και Νίκο Χουγκάζ που δεν συνεχίζουν στην προετοιμασία ενόψει Προολυμπιακού.

Η Εθνική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία ενόψει της συμμετοχής της στο Προολυμπιακό τουρνουά δίχως τους Γιάννη Αθηναίου, Λευτέρη Μποχωρίδη, Βασίλη Μουράτο και Νίκο Χουγκάζ που αποχώρησαν έπειτα από το τουρνουά «Ακρόπολις», εκεί όπου ο Ρικ Πιτίνο είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση των διεθνών σε ρυθμούς αγώνων πριν από την αναχώρηση για τον Καναδά.

Η αποστολή της Εθνικής αναχωρεί τα ξημερώματα της Παρασκευής και μέσα στις επόμενες ημέρες θα προκύψει η τελική 12άδα με τις τελευταίες δυο αποχωρήσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Με τέσσερις παίκτες λιγότερους θα επιστρέψει στις προπονήσεις από αύριο Τρίτη (22/6) η Εθνική Ανδρών. Μετά και την ολοκλήρωση του τουρνουά Ακρόπολις Eurobank και πλησιάζοντας προς την αναχώρηση για τον Καναδά και το Προολυμπιακό τουρνουά, ο κόουτς Ρικ Πιτίνο αποφάσισε να αποχωρήσουν οι Γιάννης Αθηναίου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Βασίλης Μουράτος και Νίκος Χουγκάζ.

Στην προετοιμασία της Εθνικής συνεχίζουν

Νίκος Ρογκαβόπουλος
Λίνος Χρυσικόπουλος
Μιχάλης Λούντζης
Δημήτρης Κατσίβελης
Γιαννούλης Λαρεντζάκης
Βασίλης Καββαδάς
Κώστας Σλούκας
Χάρης Γιαννόπουλος
Κώστας Αντετοκούνμπο
Λεωνίδας Κασελάκης
Ντίνος Μήτογλου
Γιώργος Παπαγιάννης
Βασίλης Σπανούλης
Νικ Καλάθης

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα