Μασλαρινός: «Δεν ξέρω πολλές ομάδες που να επιστρέφουν από το -20»

Μασλαρινός: «Δεν ξέρω πολλές ομάδες που να επιστρέφουν από το -20»

Μασλαρινός: «Δεν ξέρω πολλές ομάδες που να επιστρέφουν από το -20»

bet365

Ο Βασίλης Μασλαρινός στάθηκε στην μεγάλη ανατροπή που έκανε η Εθνική ομάδα ενώ υποστήριξε ότι υπάρχει λαμπρό μέλλον στη συνέχεια.

Μετά την ήττα από την Ιταλία και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Eurobasket Γυναικών, ο Βασίλης Μασλαρινός είπε ότι «δεν ξέρω πολλές ομάδες που είναι πίσω με 20 πόντους και επιστρέφουν στο σκορ, όμως αυτή είναι η ελληνική ομάδα. Είμαι περήφανος για τις παίκτριες μου ξέρω. Γνωρίζω ότι έχω καλές αθλήτριες και μια πολύ καλή ομάδα. Έχουν μέλλον αυτά τα κορίτσια. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι με την Ιταλία, με πολύ δυνατές μονομαχίες» και συνέχισε:

«Η αντίδρασή μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ σημαντική. Παλέψαμε για κάθε μπάλα, δώσαμε μάχες σε κάθε φάση, αλλά αυτή είναι η ελληνική ομάδα και αυτό κρατάμε για το μέλλον. Ήταν το πρώτο Ευρωμπάκετ μου. Είδα πολύ υψηλού επιπέδου ομάδες, με μεγάλη εμπειρία. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε πράγματα και εμπειρίες. Τα παιδιά έχουν μπροστά τους να παίξουν δύο – τρία Ευρωμπάσκετ αν όλα πάνε καλά και μπορούν να καταφέρουν πολλά περισσότερα».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥA NEWS FEED