Καναδάς: Πανίσχυρος με 14 NBAers στην προεπιλογή για το Προολυμπιακό τουρνουά! (pic)

Καναδάς: Πανίσχυρος με 14 NBAers στην προεπιλογή για το Προολυμπιακό τουρνουά! (pic)

bet365

Η εθνική ομάδα του Καναδά αναμένεται να αγωνιστεί με όλα τα αστέρια της στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια όπου παίρνει μέρος και η Εθνική μας ομάδα.

Οι απουσίες του Καναδά θα είναι ο τραυματίας Τζαμάλ Μάρεϊ, ο οποίος θα αργήσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση, όπως επίσης και ο Σάι Τζίλτζιους Αλεξάντερ!

Από εκεί και πέρα η προεπιλογή των Καναδών θα αποτελείται από 14 NBAers, κάτι που αυτομάτως μετατρέπει τους Καναδούς σε... ιδιαίτερα ισχυρούς ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά.

Συγκεκριμένα οι «εκλεκτοί» του Νικ Νερς είναι οι Κάιλ Αλεξάντερ (Φουενλαμπράδα), Νίκελ Αλεξάντερ-Ουόκερ (Πέλικανς), Αρ Τζέι Μπάρετ (Νικς), Τρέι Μπελ-Χάινς (Κράιλσχαϊμ), Άντονι Μπένετ, Κεμ Μπιρτς (Ράπτορς), Οσέι Μπρίσετ (Πέισερς), Ντίλον Μπρουκς (Γκρίζλις), Μπράντον Κλαρκ (Γκρίζλις), Άαρον Ντούρνεκαμπ (Τενερίφη), Λούτζεντ Ντορτ (Θάντερ), Μέλβιν Ετζίμ (Μπούντουτσνοστ), Κόρι Τζόζεφ (Πίστονς), Τρέι Λάιλς (Σπερς), Μάικαλ Μούλντερ (Ουόριορς), Άντριου Νίκολσον (Φουτζιάν), Άντριου Νέμπχαρτ (Γκονζάγκα), Κέλι Όλινικ (Ρόκετς), Ντουάιτ Πάουελ (Μάβερικς), Τρίσταν Τόμπσον (Σέλτικς) και Άντριου Ουίγκινς (Ουόριορς).

Φυσικά από την προεπιλογή των 21 παικτών, οι 12 θα συνεχίσουν στη Βικτόρια ενώ θα εξαρτηθούν πολλά και από την πορεία που θα έχουν οι ομάδες μερικών παικτών στο ΝΒΑ.

Αντίπαλος του Καναδά στο Προολυμπιακό της Βικτόρια θα είναι και η Εθνική μας ομάδα στον Α' όμιλο, μαζί με την Κίνα. Στον Β΄ όμιλο θα παίξουν οι Ουρουγουάη, Τσεχία και Τουρκία. Οι δύο πρώτοι από κάθε γκρουπ θα παίξουν «χιαστί» στα ημιτελικά και ο νικητής του τελικού θα πάρει το εισιτήριο για το Τόκιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα