Με Πιέρια Χένρι και τρεις NBAers η Σενεγάλη στο Προολυμπιακό της Σερβίας (pic)

Με Πιέρια Χένρι και τρεις NBAers η Σενεγάλη στο Προολυμπιακό της Σερβίας (pic)

bet365

Ιδιαίτερα ενισχυμένη θα παρουσιαστεί η εθνική ομάδα της Σενεγάλης στο Προολυμπιακό τουρνουά καθώς στην προεπιλογή βρίσκεται κανονικά και ο Πιέρια Χένρι.

Όπως είναι γνωστό εδώ και τέσσερις μήνες, ο Αμερικανός γκαρντ της Μπασκόνια έχει αποκτήσει διαβατήριο Σενεγάλης, όπερ και σημαίνει ότι θα αγωνιστεί κανονικά με την εθνική ομάδα της χώρας στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Η Σενεγάλη βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο του τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Σερβία, μαζί με την Ιταλία και το Πουέρτο Ρίκο. Αντίστοιχα, στον άλλο όμιλο βρίσκονται η Σερβία, οι Φιλιππίνες και η Δομηνικανή Δημοκρατία. Συγκεκριμένα το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα πάρει μόνο μία από τις έξι αυτές ομάδες.

Εκτός από τον Πιέρι Χένρι, η Σενεγάλη θα έχει στο ρόστερ της και τους ΝΒΑers Τάκο Φολ (Σέλτικς), Τζορτζ Νιάνγκ (Τζαζ) και Γκόργκι Ντενγκ (Σπερς) αλλά και τον συμπαίκτη του Χένρι στη Μπασκόνια, Γιουσουφά Φαλ.

Το ρόστερ συμπληρώνουν οι Μαμαντού Εν'Ντουρ (Ντουανέ), Ομάρ Μπαντιό (Μπαρτσελόνα), Τσέικ Ντιαλό (Ντουανέ), Λούις Άνταμς (Ντουανέ), Μουχάμεντ Εν' Ντιαγιέ (Ράιεστον), Μαχτάρ Γκεγιέ (Καλιφόρνια Μπάπτιστ), Εμπαγιέ Εν'Ντιαγιέ (Μπλουά), Μουσταφά Ντιόπ (Ντουκ), Μορίς ΕνΝτουρ (Λιέτουβος Ρίτας), Ιμπραχίμα Φαγιέ (Μονακό), Γιουσουφά Εντόι (Μπέτις).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

EuroLeague: Ο Πιέρια Χένρι θα αγωνίζεται σαν… Σενεγαλέζος

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα