Σάριτς: «Τα "παράθυρα" δεν έχουν κανένα νόημα»!

Σάριτς: «Τα "παράθυρα" δεν έχουν κανένα νόημα»!

Gazzetta team
Σάριτς: «Τα "παράθυρα" δεν έχουν κανένα νόημα»!

bet365

Η Κροατία έμεινε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Ντάριο Σάριτς εξήγησε πως η διαδικασία των προκριματικών δεν λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο για τους παίκτες και τις εθνικές.

Οι Κροάτες αποκλείστηκαν στα «παράθυρα» της FIBA κι έτσι δεν θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Από την πλευρά του ο Σάριτς σχολίασε σχετικά στο «AP»: «Αυτό το σύστημα με τα "παράθυρα" όπου δεν μπορούν να αγωνιστούν οι παίκτες του ΝΒΑ και της EuroLeague δεν έχει κανένα νόημα για μένα. Φυσικά και δεν μας αρέσει αυτό το σύστημα. Αγωνίζεσαι στις ΗΠΑ και η ομάδα δίνει προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που σημαίνει πως παίζεις και για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά εσύ δεν μπορείς να εκπροσωπήσεις τη χώρα σου. Φυσικά, όλο αυτό είναι απογοητευτικό και το σύστημα αυτό δεν λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο τόσο για εμάς τους παίκτες, όσο και για την ομάδα».

Ο Κροάτης ΝΒΑer είχε 16.8 πόντους, 8.5 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ σε τέσσερις συμμετοχές του στα «παράθυρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα