Σαλούστρος: «Η μεγαλύτερη τιμή να κοιτάς τη σημαία εκεί ψηλά»! (gTV)

Σαλούστρος: «Η μεγαλύτερη τιμή να κοιτάς τη σημαία εκεί ψηλά»! (gTV)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Σαλούστρος: «Η μεγαλύτερη τιμή να κοιτάς τη σημαία εκεί ψηλά»! (gTV)

bet365

Η Εθνική φουλάρει για την πρωτιά στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Χρήστος Σαλούστρος εξήγησε πως η γαλανόλευκη φανέλα είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στην καριέρα του!

ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Γιάννης Σταυρουλάκης

Η Εθνική… ειδικών συνθηκών που στήθηκε από τον Θανάση Σκουρτόπουλο τον Νοέμβριο του 2017 όχι μόνο έφερε εις πέρας την αποστολή της με την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (η πρώτη ομάδα από την Ευρώπη που το πέτυχε) αλλά έφτασε στο σημείο να διεκδικεί την κορυφή του ομίλου της κόντρα στη Γερμανία (24/2)!

To αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε της αξιόμαχης Γεωργίας με 81-69 στα «Δυο Αοράκια» και πλέον θα παλέψει για την πρώτη θέση του Group L στον εκτός έδρας αγώνα με τη «νασιονάλμανσαφτ» όπου θέλει νίκη ή ήττα μέχρι επτά πόντους με στόχο να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στα «παράθυρα» της FIBA.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Σαλούστρος εξήγησε πως η Εθνική ομάδα έχει ψυχή, καρδιά, πάθος και δύναμη στον υπερθετικό βαθμό, αναφέρθηκε στις επικίνδυνες αποστολές που προηγήθηκαν της πρόκρισης στο Παγκόσμιο και παραδέχτηκε πως ο φίλαθλος κόσμος της Κρήτης έδωσε μεγάλη ώθηση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Σε ερώτηση, μάλιστα, του gazzetta.gr ο διεθνής φόργουορντ του Προμηθέα Πατρών τόνισε πως η Εθνική ομάδα είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στην καριέρα του, κάνοντας λόγο για ένα παιδικό όνειρο που έγινε πράξη! Παράλληλα επισήμανε πως η σημαία και ο Εθνικός Ύμνος αποτελούν την ύψιστη τιμή για έναν αθλητή και δήλωσε ευλογημένος και χαρούμενος που φόρεσε τα γαλανόλευκα.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα