Τα εισιτήρια του Ελλάδα - Γεωργία (pic)

Gazzetta team
Τα εισιτήρια του Ελλάδα - Γεωργία (pic)

bet365

Η ΕΟΚ ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων της αναμέτρησης της Ελλάδας με τη Γεωργία.

Η ενημέρωση αναλυτικά... «Στην διάθεση του κοινού βρίσκονται ήδη τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Γεωργία (21/2, 20:30) στο κλειστό του Ηρακλείου, με το συγκεκριμένο παιχνίδι να αποτελεί και το τελευταίο της Εθνικής μας εντός των συνόρων για τα «παράθυρα» της FIBA.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΕΟΚ για το παιχνίδι στα «Δύο Αοράκια».

«Το τελευταίο της εντός έδρας αγώνα για την Προκριματική φάση του FIBA Basketball World Cup 2019 δίνει η Εθνική Ανδρών και θέλει όλους τους φίλους της κοντά της. Οι διεθνείς θα σας περιμένουν την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 20:30) στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου (Δύο Αοράκια) για τον αγώνα με την Γεωργία».

Το τελευταίο της εντός έδρας αγώνα για την Προκριματική φάση του FIBA Basketball World Cup 2019 δίνει η Εθνική Ανδρών και θέλει όλους τους φίλους της κοντά της. Οι διεθνείς θα σας περιμένουν την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 20:30) στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου (Δύο Αοράκια) για τον αγώνα με την Γεωργία. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας χωρίς κόπο, από το σπίτι σας με ένα "κλικ" στον εξής σύνδεσμο: www.ticketcore.gr/tickets/fwc2019 #FIBAWC #ThisIsMyHouse FIBA #HellasBasketball

A post shared by Hellenic Basketball Federation (@hellenicbf) on

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα