Τζόρτζεβιτς: «Είναι στο χέρι μας»

Gazzetta team
Τζόρτζεβιτς: «Είναι στο χέρι μας»

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για την αναμέτρηση με την Ελλάδα (03/12, 21:15) και τόνισε πως είναι στο χέρι των παικτών του να αλλάξουν την δύσκολη κατάσταση που έχει μπει η Σερβία, όσον αφορά την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Ο προπονητής της Σερβίας σχολίασε ενόψει του ματς με την «επίσημη αγαπημένη»: «Η ομάδα αντέδρασε καλά. Μάθαμε ότι ήμασταν λάθος και αναλύσαμε την κατάσταση, μιλώντας μεταξύ μας. Θα πρέπει να μάθουμε από το παιχνίδι στο Τελ Αβίβ και να το δείξουμε κόντρα στην Ελλάδα, η οποία έρχεται στο Βελιγράδι με πολλές αλλαγές στο ρόστερ, αλλά με παίκτες που έχουν το κίνητρο να φανούν. Είναι στο χέρι μας να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι Μίσιτς και Γιόβιτς θα είναι μαζί μας και έτσι θα μας δώσουν την ποιότητα και εμπειρία που χρειαζόμασταν στα κρίσιμα σημεία του ματς στο Τελ Αβίβ».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Εάν θυμάστε, όταν ξεκινούσε ο δεύτερος γύρος των προκριματικών, είχα πει ότι θα ήταν σημαντικό το παιχνίδι με το Ισραήλ στο Βελιγράδι. Έχουμε τρία μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις, αλλά δεν θα πρέπει να μένουμε στο παρελθόν. Έχουμε, όμως, πίστη στους εαυτούς μας. Ξέρουμε ποια είναι η πραγματικότητα και ότι στόχος μας είναι οι νίκες. Η επιτυχία είναι το κίνητρό μας. Στον αθλητισμό τα πράγματα είναι απλά. Εξαρτάται από εμάς να υπερασπιστούμε αυτά που έχουμε κερδίσει. Κάθε μέρα είναι καινούρια και κάθε παιχνίδι το ίδιο».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα