Σαλούστρος: «Όταν παίζεις για την Εθνική, σκέφτεσαι μόνο τη νίκη»

Gazzetta team
Σαλούστρος: «Όταν παίζεις για την Εθνική, σκέφτεσαι μόνο τη νίκη»

bet365

Ο Χρήστος Σαλούστρος μίλησε για το ματς της Εθνικής με την Γερμανία

Ο διεθνής φόργουορντ του Προμηθέα ανέφερε στην Media Day της Εθνικής Ομάδας:

Για το ματς με την Γερμανία: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα κερδίσουμε».

Για την παρουσία νεαρότερων παικτών στην Εθνική: «Είναι όμορφο και για εμένα και για τα υπόλοιπα παιδιά. Χαίρομαι που είμαι εδώ, όπως και τα άλλα τα παιδιά του Προμηθέα, αλλά και ο Κασελάκης και ο Κατσίβελης, που λόγω τραυματισμού δεν μπορούσαν να αγωνιστούν. Θα θέλαμε πολύ να είναι εδώ και ο Μαργαρίτης, ο οποίος λόγω τραυματισμού, δεν μπορεί να είναι. Νιώθω τυχερός και ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% του εαυτού μου».

Για το ότι έχουν προκριθεί και οι δύο ομάδες: «Ο στόχος έχει επιτευχθεί, αλλά όταν παίζεις για την Εθνική ,δεν μπορείς να μη σκέφτεσαι πάντα τη νίκη. Όταν εκπροσωπείς την Ελλάδα, δεν μπορείς να φέρνεις αρνητικά αποτελέσματα. Δεν υπάρχει άγχος. Θα το ευχαριστηθούμε, θα το διασκεδάσουμε. Αυτό έχουμε πει από την πρώτη μέρα. Είμαστε έτοιμοι για ένα όμορφο παιχνίδι. Είναι ματς που θα είμαστε απελευθερωμένοι. Και οι δύο ομάδες έχουμε μόνο νίκες, το πιο σημαντικό είναι το γόητρο. Αυτός που θα κερδίσει θα πάει με το απόλυτο στη συνέχεια και θα είναι η μόνη ομάδα που το έχει καταφέρει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα