Με Μπιέλιτσα η Σερβία κόντρα στην Ελλάδα

Γιάννης Σταυρουλάκης
Με Μπιέλιτσα η Σερβία κόντρα στην Ελλάδα

bet365

Ο Νέμανια Μπιέλιτσα θα ακολουθήσει την αποστολή της εθνικής Σερβίας στο Ηράκλειο για τον σπουδαίο αγώνα με την Ελλάδα (13/9, 21:00).

Ο Σέρβος φόργουορντ των Σακραμέντο Κινγκς ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στον αυχένα και η συμμετοχή του στο ματς με την Ελλάδα την ερχόμενη Πέμπτη για την πρώτη αγωνιστική της Β' φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 ήταν εξαιρετικά αμφίβολη.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Βελιγράδι, ο Μπιέλιτσα είναι καλά και θα ταξιδέψει με την αποστολή της δευτεραθλήτριας Ευρώπης για το ματς με την Εθνική στο Ηράκλειο.

Ο ίδιος πάντως δεν άφησε περιθώριο αμφιβολίας, «Απολαμβάνω κάθε στιγμή εδώ. Δεν ήμουν στην Εθνική τα τελευταία δύο χρόνια, όμως τώρα έχω τον ρόλο που είχα πριν πάω στις ΗΠΑ. Αυτό χρειαζόμουν. Αυτό και αυτοπεποίθηση. Το παιχνίδι με την μπάλα είναι αυτό που θέλω, για να δημιουργώ για εμένα και τους συμπαίκτες μου. Νιώθω πολύ καλά, είμαι έτοιμος»

Από κει και πέρα, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είχε ανεβάσει υψηλό πυρετό όμως είναι καλύτερα ενώ σε ό,τι αφορά τον Μίτσιτς που είχε πρόβλημα με τον τένοντα στο αριστερό χέρι, προπονήθηκε απόψε στο Aleksandar Nikolic Hall.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα