Παπαγιάννης: «Συγχαρητήρια για το 6/6, πάμε για το 8/8!» (gTV)

Παπαγιάννης: «Συγχαρητήρια για το 6/6, πάμε για το 8/8!» (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
Παπαγιάννης: «Συγχαρητήρια για το 6/6, πάμε για το 8/8!» (gTV)

bet365

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει απόψε (19.00) το Μαυροβούνιο σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στο Παρίσι και ο 21χρονος διεθνής σέντερ μιλάει στη κάμερα του gTV για την επιστροφή στην Εθνική ομάδα και τον στόχο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι υποχρεώσεις του σε Σακραμέντο και Πόρτλαντ δεν του επέτρεψαν να δώσει το παρών στα πρώτα έξι παιχνίδια της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τα δεδομένα, όμως, άλλαξαν και η επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, του δίνουν την ευκαιρία να τεθεί στην διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Θανάση Σκουρτόπουλου και να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στα δύο πολύ σημαντικά ματς που ακολουθούν κόντρα στη Σερβία και τη Γεωργία.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαγιάννη, που μιλώντας στην κάμερα του gTV, αποδίδει τα εύσημα στους διεθνείς που σήκωσαν το βάρος του αήττητου (6/6) στην 1η φάση των προκριματικών και δηλώνει έτοιμος να συνεισφέρει τα μέγιστα για το 2/2 σε Ηράκλειο και Τυφλίδα, που σε ένα μεγάλο βαθμό θα σφραγίσει το «εισιτήριο» για το μακρινό ταξίδι της Κίνας.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα