Τζόρτζεβιτς: «Μακριά από τους γιατρούς»! (pics)

Τζόρτζεβιτς: «Μακριά από τους γιατρούς»! (pics)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Τζόρτζεβιτς: «Μακριά από τους γιατρούς»! (pics)

bet365

Οι Σέρβοι συγκεντρώθηκαν για τις αναμετρήσεις με την Ελλάδα (13/9) και την Εσθονία (16/9) και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς παραδέχτηκε πως η ελληνική ομάδα έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

«Εξ όσων γνωρίζω, η Ελλάδα θα έχει στη διάθεσή της τους παίκτες της EuroLeague, από τη στιγμή που οι ομάδες τους έδωσαν τη συγκατάθεσή τους. Θεωρητικά η Ελλάδα και η Γερμανία βρίσκονται πιο κοντά στην πρόκρισή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Χάσαμε την ευκαιρία μας μετά την ήττα από τη Γερμανία στο Νόβι Σαντ... Σε ό,τι αφορά την ομάδα μου, νομίζω πως όλοι οι παίκτες είναι ΟΚ. Τα παιδιά που βρίσκονται μαζί μας δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, ουδείς παραπονιέται για τραυματισμούς. Χτυπάμε ξύλο κι ελπίζουμε να έχουμε λιγότερες συναντήσεις με γιατρούς τις επόμενες ημέρες» εξήγησε αρχικώς ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας στο περιθώριο της πρώτης συγκέντρωσης των «αετών» ενόψει των αναμετρήσεων στο τέταρτο «παράθυρο» της FIBA.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο «Σάλε» αναφέρθηκε στις απουσίες (σ.σ. Γιόκιτς, Μαριάνοβιτς, Τεόντοσιτς): «Ήμουν τρομερά αισιόδοξος πριν από την πρώτη συγκέντρωση, ελπίζοντας ότι θα έχω μαζί μου τα μεγάλα "ονόματα". Ήλπιζα ότι θα έπαιρναν την άδεια από τις ομάδες τους και δεν θα είχαν πρόβλημα σε ό,τι αφορά τη δέσμευσή τους προς την εθνική ομάδα. Δυστυχώς, κάποιο το... ακύρωσαν. Κάποιοι έπρεπε να ακολουθήσουν τη "γραμμή" της ομάδας τους. Επομένως έπρεπε κι εμείς να συμβιβαστούμε, όπως συνέβη για παράδειγμα με τον Τεόντοσιτς και τον Μαριάνοβιτς. Δυστυχώς δεν θα είναι μαζί μας. Πλέον πρέπει να εστιάσουμε στην πρώτη υποχρέωσή μας που αφορά το παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα