«Τα μεγάλα συμβόλαια δεν πάνε στις Εθνικές τους»!

«Τα μεγάλα συμβόλαια δεν πάνε στις Εθνικές τους»!

bet365

Ο Νίκολα Γιόκιτς δεν θα ενισχύσει τη Σερβία στο «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου και οι συμπατριώτες του σέντερ των Νάγκετς υπενθυμίζουν ότι οι τρεις ακριβοπληρωμένοι Ευρωπαίοι NBAers απέχουν από τις Εθνικές ομάδες τους!

Ο Γιόκιτς συμπεριλήφθηκε, μεν, στην προεπιλογή της Σερβίας όμως δεν θα αγωνιστεί στις αναμετρήσεις με την Ελλάδα στο Ηράκλειο (13/9) και την Εσθονία στο Βελιγράδι (16/9) στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, δίνοντας αφορμή στον Σάσα Τζόρτζεβιτς να βάλλει κατά των απόντων!

«Πλέον δεν βλέπω τον λόγο που κάποιος λέει όχι στην εθνική ομάδα» ανέφερε ο «Σάλε» και η εφημερίδα Novosti, με σημερινό (26/8) άρθρο της υπενθυμίζει πως ο Νίκολα Γιόκιτς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντανίλο Γκαλινάρι δεν θα παίξουν με τις εθνικές τους, παραθέτοντας παράλληλα τα υψηλά συμβόλαιά τους.

«Τι συνδέει τον Νίκολα Γιόκιτς, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ντανίλο Γκαλινάρι, τους μπασκετμπολίστες που δεν θα παίξουν με τις εθνικές ομάδες τους στα προκριματικά του Σεπτεμβρίου, τους μόνους αγώνες που θεωρητικά οι NBAers δεν έχουν περιορισμούς; Μα φυσικά οι μισθοί τους για την επόμενη σεζόν που ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια δολάρια» αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει...

«Ο Γιόκιτς θα λάβει 25.467.250 δολάρια. Πρόκειται για το δεύτερο πιο υψηλό συμβόλαιο των Νάγκετς μετά από τον Πολ Μίλσαπ (29.230.769). Ο Greek Freak έχει εγγυημένα 24.157.304 δολάρια ενώ ο Γκαλινάρι θα αμειφθεί με 21.587.579 δολάρια από τους Κλίπερς. Ο Αντεκούνμπο και ο Γκαλινάρι έχουν το πιο υψηλό μισθολόγιο στις ομάδες τους. Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Η δύναμη του ΝΒΑ και η έλλειψη διάθεσης από τους παίκτες είναι μεγάλα εμπόδια. Αντίθετα, στα "παράθυρα" θα παίξουν παίκτες με χαμηλότερα εισοδήματα όπως ο Μπόγκταν Μπογκντάνοβιτς (9 εκ. για του χρόνου) με τη Σερβία, ο Ντάριο Σάριτς (3.3 εκ.) με την Κροατία και ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (10.5 εκ.) με την Κροατία».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα