ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Διαφωνεί με την ποινή 3 αγωνιστικών ο Μέικερ (pic)

Διαφωνεί με την ποινή 3 αγωνιστικών ο Μέικερ (pic)

Διαφωνεί με την ποινή 3 αγωνιστικών ο Μέικερ (pic)

Το παράπονο του για την ποινή του επιβλήθηκε από τη FIBA για το φοβερό ξύλο στο ματς της Αυστραλίας με τις Φιλιππίνες εξέφρασε ο Θον Μέικερ.  

Δεν συμφωνεί με την ποινή τριών αγώνων που του επιβλήθηκε από τη FIBA για το απίστευτο ξύλο στο Αυστραλία-Φιλιππίνες και δεν δίστασε να το εκφράσει

Ο ψηλός των Μπακς μέσω twitter εξήγησε το σκεπτικό.

«Αν και συνεχίζω να διατηρώ σεβασμό για την FIBA ως το υπεύθυνο σώμα για το μπάσκετ με καθήκον να προστατεύει το άθλημά μας, διαφωνώ με την απόφασή της να με τιμωρήσει με ποινή τριών αγώνων.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Προσπάθησω να μπω στη μέσα ενός καυγά, αλλά χωρίς προστασία τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα επικίνδυνα κι έπρεπε να δράσω ώστε να προστατεύσω εμένα και τους συμπαίκτες μου. Ως άνθρωπος δεν μπορώ να γυρίζω την πλάτη σε κανέναν, Αυστραλό ή Φιλιππινέζο, συμπαίκτη ή όχι, που δέχεται επίθεση χωρίς να έχει βοήθεια από την ασφάλεια. Θα συγκεντρωθώ πλέον στην προετοιμασία με τους Μπακς ενόψει της νέας σεζόν» έγραψε μεταξύ άλλων.